Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,
jdu se jen tak ze zajímavosti poradit, jelikož doma vyvstala diskuse, že kdyby se už zadařilo, tak jaká jména jsou k přijmení v pořádku - přijmení Houšť, Houšťová. Dle mého názoru by k tomu mělo být něco „zvučného“. Třeba Veronika Houšťová, Roman Houšť. Ale také se mi líbí jména jako Anna, Jakub, Pavel - ale tam už právě postrádáme tu „zvučnou“ část. Co myslíte vy? ![]()
Jsem zvědavá, co vám dobře zní na „ouško“ ![]()
Hezkou adventní neděli kočky
P. S. A nestresujte s úklidem, doma to mám jak po výbuchu a špinavého prádla na dvě hromady
![]()
Napadl mě Jen
Jen Houšť ![]()
Jinak něco s R by to asi chtělo, ale jde mi k tomu i ta Anna, je to krásný jméno ![]()
Taky zdravim damy
i u nas vladne vsude bordel a koupelna plna pradla
ale pracka jiz pere a roztahany veci po byte jsou uklizeny jedna dve
k tem jmenum, obe co jsi napsala se me libi a Roman me napadl jeste driv nez jsem docetla. ![]()
Karolína, Barbora, Adriana, Daniela
Patrik, Erik, Daniel, Dominik
@Nowuka2 píše:
Napadl mě JenJen Houšť
napadlo mě hned to samé ![]()
@Pudloslava píše:
napadlo mě hned to samé
Holky
příjmení není žádný ideál, ale lepší než má kolegyně z práce. Bere si chlapa co se jmenuje Sádlo. Takže jsem ráda za to co máme
mohlo to být i horší!!
Taky mi k tomu sedí zvučná jména. Klára, Markéta - taková, co mají K nebo R. Z klučičích třeba Karel, Petr, Radim, Martin. Každopádně když se vám něco bude hodně líbit a nebude to nic hroznýho, klidně dejte. Anna je ok. Stejne i treba Vendula.
@majdulacek píše:
Ahoj holky,jdu se jen tak ze zajímavosti poradit, jelikož doma vyvstala diskuse, že kdyby se už zadařilo, tak jaká jména jsou k přijmení v pořádku - přijmení Houšť, Houšťová. Dle mého názoru by k tomu mělo být něco „zvučného“. Třeba Veronika Houšťová, Roman Houšť. Ale také se mi líbí jména jako Anna, Jakub, Pavel - ale tam už právě postrádáme tu „zvučnou“ část. Co myslíte vy?
Jsem zvědavá, co vám dobře zní na „ouško“
Hezkou adventní neděli kočky
P. S. A nestresujte s úklidem, doma to mám jak po výbuchu a špinavého prádla na dvě hromady![]()
![]()
Jen Houšť ![]()
Ahoj,
na holku mě hned padla Kateřina Houšťová - ale ona Katka je tak zvučná, že prostě sedí ke všemu.
A u kluka Roman je moc pěkné, mám bratrance Romču (říkají mu Romku) a je široko daleko jediný Roman, tedy u svých vrstevníků, protože jeho táta je Roman
A ještě mi k tomu sedí Eduard, krásné vznešené jméno
(tedy než z Eduarda udělali v ulici huliče
)