Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Vsechny ctyri, máte dost hezke a univerzalni příjmení, které nabízí spoustu peknych variant na jméno
. Nejvíc se mi líbí Simona.
Pokud ta jména budou v originální podobě a ne v tomhle zdrobnělém patvaru, tak jsou všechna moc pěkná. My měli vybraná dvě jména pro kluka a dvě pro holku, definitivní rozhodnutí padlo až na porodním sále.
Vůbec Ti nepomůžu, ale dle mého se k vašemu příjmení hodí všechna 4 jména úplně stejně pěkně
fakt mi nepřijde, že by se některé hodilo víc nebo míň
takže tak moje pomoc ????
K příjmení jdou obě jména, ale o trochu lépe podle mě zní Simona Ketnerová… Sofinku bych nedávala, těch je moc, Denisa se mi nelíbí.
@Anonymní píše:
Ahoj,pardon zase za takovouto diskuzi. Ale nemůžeme se vůbec rozhodnout a třeba nám pomůže přečíst si nějaké názory. Otázka je jasná, které jméno byste upřednostnili k našemu příjmení? Já jsem spíš za Sabinku, tatínek chce Simonku, ale ani jednomu to druhé jméno nevadí, jenom ne a ne přijít na to, které je to pravé. Ještě jsme uvažovali nad Deniskou a Sofinkou. Co myslíte? Děkujeme =)
Myslím, že výběr máte velmi solidní a z toho se mi nejvíc líbí Simona a pak Denisa a pak Sabina. Sofinek je jak much…
Sofií jsou mraky, Denisa mi přijde moc taková tvrdá, volila bych Simonu.
Taky jsem za Simonu.
Sabina by taky šla, ale když už z těch dvou, tak Simona. Sofinek je jak psů… když už, tak Žofii. Denisa se mi vůbec nelíbí.
Sabinka se mi taky líbí. K příjmení mi víc pasuje Simona. Zkus si to napsat na papír, uvidíš, co ti bude líp sedět.
Ze jmen, co jsou na vyber urcite Simona. Ale jako prvni me napadlo Jana, ze by se hodilo ![]()
Více se mi líbí Simonka
Ale také mi pasuje k vašemu příjmení Linda..
Ahoj,
pardon zase za takovouto diskuzi. Ale nemůžeme se vůbec rozhodnout a třeba nám pomůže přečíst si nějaké názory. Otázka je jasná, které jméno byste upřednostnili k našemu příjmení? Já jsem spíš za Sabinku, tatínek chce Simonku, ale ani jednomu to druhé jméno nevadí, jenom ne a ne přijít na to, které je to pravé. Ještě jsme uvažovali nad Deniskou a Sofinkou. Co myslíte? Děkujeme =)