eRmail, má někdo zkušenosti?
- Fotoalbum (7)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
eRmail, má někdo zkušenosti?
Ahoj, chci se zeptat, má někdo zkušenosti s vyděláváním přes eRmail, pokud jo, budu ráda za jakékoliv reakce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, taky mi to přislo mailem. Ale vymazala jsem to. Na to ses ale asi neptala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo mě to přišlo nedávno… vydělala jsem údajně asi 135 kč…
a pak mě teda naštvali, protože chtěli abych zadala svůj mail… a přístupové heslo.. s tím,že obešlou adresy v mém adresáři.. abych prej s tím neměla práci! to teda na mě moc pozitivně nepůsobilo…
včera od nich přišel mail.. na nějaké zboží… měla jsem kliknout na nějaký výrobek.. no jsem zvědavá co z toho vyleze..
někdo psal, že měl kdysi podobnou zkušenost, s tím, že pak nabízeli zboží, a abys peníze opravdu vydělala musela jsi mít o nějaký výrobek zájem!
já zatím nevím.. co bude dál!
ale začínají se tam objevovat věci co mi vadí - viz. ten mail… a včera nabídka výrobků.. nechci samozřejmě nic! od toho jsem se tam neregistrovala… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Mám jen takové, že mi to pár lidí nabízelo, a ti to vychvalovali do nebe (ale byli to spíš virtuální známí, kteří by tím získali výhody pro sebe, takže na to nespoléhám). Přečetla jsem ty jejich informace na netu a nechce se mi poskytovat svoje údaje (nejen mail), když přesně nevím, o co jde. Píšou tam až 5Kč za mail, ale já to vidím tak, že 5Kč je v případě, že seženeš x dalších lidí, kteří se pod tebou zaregistrují. Kolik dostaneš za mail bez dalších „oveček“ tam nikde uvedeno není, takže to taky může být v haléřích, a vzhledem k tomu, kolik času ti zabere mail otevřít, smazat atp, tak by to mohlo být pár korun za spoustu času. Takže vzhledem k tomu všemu je to pro mě příliš velká nejistota, a proto jsem do toho zatím nešla. Jó, kdyby mi k tomu řekl víc někdo, kdo s tím má osobní zkušenosti a (a to hlavně), koho znám natolik dobře, že bych mu je věřila
, tak bych to nejspíš i zkusila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já to zkusila,zatím teda nic moc,maily nechodí a když jo tak za padesátník.Navíc se mi zodpovědně spomalil PC.
- Citovat
- Upravit
Jsou to peníze za čtení reklamních mailů, takže je jasný, že budou chodit maily s nabídkou výrobků
Myslete trochu. V mailu je vždycky odkaz, na který se klikne a tím se potvrdí přečtení. Jsem registrovaná, mail a heslo jsem taky zadala, obeslalo to lidi v mém adresáři. Kdo chtěl, registroval se taky, kdo nechtěl, tak bez blbých keců smazal… Už tam mám asi litr a další přibývají, dala jsem tam dost známých. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky za zkušenosti, jsem na to zvědavá. Už jsem měla i emailing, ale tam mě štvalo, že pokud jsem nenašla někoho dalšího, brali mi procenta ze zisku. To tu snad nehrozí.
- Citovat
- Upravit
Nedávno jsem se taky zaregistrovala, pro tento účel jsem si vytvořila mail, pokud nechci zadávat svůj osobní, můžu přeci vytvořit další mail. A že nabízí výrobky? A za co si myslíte, že budete dostávat ty peníze?
Nikdo vás nenutí si nic kupovat, jsou to pouze nabídky.
Jinak je pravda, že mailů moc nechodí, peníze se smí vybrat až při dosažení 1000 kč.
Ale myslím, že je to firma, která začíná, takže i ona zatím své klienty hledá.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Erian, ty už sis vydělala litr?? Jak dlouho jsi registrovaná? Pokud vím, tak ermail zde funguje velice krátce a i kdyby si pod sebou měla těch 10 lidí, tak se mi to zdá nepravděpodobné…
Mé zkušenosti a názor na ermail jsou takové. ano, chodí vám emaily, kliknete na odkaz a dostanete za to peníze. Ta částka 5 kč je nejvyšší částka kterou můžete získat, pokud seženete dalších x lidí a dostanete se do vyšího levelu. Doporučených lidí můžete mít max. 10 a platnostost jejich členství je 90 dní, poté musíte najít dalších 10 lidí, abyste měli někoho pod sebou a měli tak nárok na „vyšší odměny“ a dostali se do dalšího levelu. Když se zaregistrujete, jste na úrovni 1 a tam se částky za dotazník pohybují kolem 0,5 haléřů za email. Email chodí tak 1× za dva dny, takže než si vyděláte tu tisícovku (dřív vybrat peníze nelze), tak uběhne minimálně rok. I kdyby emaily chodily každý den, tak 365×0,5 je nějakých 180 kč za rok (Pokud nemáte nikoho v doporučených lidech). Ano, dostanete sice 100 kč za registraci, ale to je jen taková motivující částka, abyste sháněli další a další lidi pod sebe. Já teď mám po sebou jednoho člověka a za to, že on si přečte email, tak já dostanu 10 haléřů. takže těch 5 kč je opravdu jen nadhozená částka. I na stránkách ermailu píší, že na tom nijak nezbohatnete; odhadem tu tisícovku lze vydělat tak za 8 měsíců, pokud tedy budete hodně aktivní (= shánět nové a nové lidi). pokud ne, tak dle mých výpočtů to budou tak dvě stovky ročně (když vezmu v potaz, že teď mi jeden email přijde tak jednou za dva až tři dny)…
- Citovat
- Upravit
no někdo tu psal na toto téma že kdysi bylo něco podobného.. a fungovalo to tak, že pak nabízeli výrobky, ale aby připsali peníze tak jste museli objednávat…
já nevím.. já jsem nechtěla zadat ten mail ne všechny kontakty jsou vhodné na to aby je obeslali… a nevím proč by mi někdo měl lézt do mého mailu!!!!! to mě naštvalo!
dodala jsem vhodné lidičky sama.. to snad stačí ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Káťo určitě máš pravdu! tak to bude!
no já myslela, že to bude podobné i s dotazníky jako casi, plus ty maily… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macíku, Casi, Aisu a jiné společnosti nabízející dotazníky mám ověřené a žádný zázrak to také není. Jsme tam registrovaná celá rodina a příbuzenstvo (takže lidé různého pohlaví, věku, vzdělání…) a také to není žádná sláva. Ano, dotazníky chodí, ale většinou je to tak 1× do měsíce. Když se zadaří, tak i dva, ale to je výjimka. Spíše se opakuje období, že třeba za 3-4 měsíce žádný dotazník nepřijde, takže ten výdělek je nepatrný. Já osobně si za loňský rok na všech dotaznících (jsem asi u 5 společností) vydělala něco kolem 400,–… manžel 180,– a příbuzní okolo 400-600…takže ve finále nás to stojí spíš více času než abysme na tom nějak zbohatli. „Nejlepší“ zkušenosti jsou u onlinepanelu, tam chodí dotazníky za 60 oplatek a ty dotazníky trvají kolem 20 min…sranda je ovšem v tom, že 10 oplatek je 1 kč…takže za 20 min vyplňování dostat 6 kč je docela síla…
Ale co jiného se od toho dá čekat, že? Pokud by na tom měl člověk zbohatnout, tak to už by dávno lidé dali výpoveď v práci a seděli doma u kompu… holt na tomhle se zbohatnout nedá… ![]()
- Citovat
- Upravit
já er-mail taky odebírám, mám vyděláno 138,50Kč, ale vybrat lze od 1.000,– a výš, nejsou to jen er-maily, ale i dotazníky, za jeden vyplněný jsem dostala 20,– ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo jo casi taky dělám… teď teda udělali výplaty jednou za čtvrt roku. pokud se nepletu..
je fakt, že jich je málo… díky za info.. ![]()
a to výše zmiňované by mě taky zajímalo..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
před chvílí jsem zjistila, že mě zaregistrovala ženská, kterou ani neznám, takže to smažu. Doufám, že už mě nebudou obtěžovat.
- Citovat
- Upravit