eRmail, má někdo zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15981
8.8.11 13:33

tak tedy já mám práci, která mě moc baví a je snadná pro každého a výdělky naprosto skvělý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kolemjdoucí
8.8.11 17:36

tak to gratuluji. Otázka jen je, jestli tou vaší „prací“ vytváříte nějaké hodnoty, jak je to přínosně ne jen pro Vás ale i pro společnost a jak tuto filozofii přenášíte na své děti. :wink:

• Citovat
  • Upravit
saltorock
9.8.11 00:43

Heslo

Opravdu problém jim půjčit na pár sekund přístup k mailům a pak si hned změnit heslo :-D
Ale jinak vás můžu ujistit,že ač mám „pod sebou“ plný povolený počet lidí,tak na 150 kč se to nějak zaseklo a je to „mrtvolka“,ale nic mě to zatím nestojí,tak uvidím.O zpomalení počítače silně pochybuji.

• Citovat
  • Upravit
kolemjdoucí
9.8.11 13:54

tak mi půjč na chvíli pin ke tvé kartě ;) pak si to klidně můžeš zase změnit zpět ;)

• Citovat
  • Upravit
15981
9.8.11 18:42
kolemjdoucí píše:
tak to gratuluji. Otázka jen je, jestli tou vaší „prací“ vytváříte nějaké hodnoty, jak je to přínosně ne jen pro Vás ale i pro společnost a jak tuto filozofii přenášíte na své děti. :wink:

určitě moje práce je přínosná pro společnost dá se říci, že pomáhám lidem a to má pro mě hodnoty velký a co se týká filosofie mých dětí, každý má svou práci(zajímalo by mě co děláte Vy) a já mohu pracovat jen večer nebo po obědě, když děti spí, podotýkám, že mám tři děti a zvládám si domácnost skvěle 8-) lepší než ve volný čas sedět jen tak na zadku nebo bez cíle brouzdat netem, všechno je to o správném rozvržení dne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saltorock
10.8.11 21:22

PIN ke kartě a heslo k mailu jsou diametrálně odlišné věci.Kolik máš na mailu uspořeno?

• Citovat
  • Upravit
kolemjdoucí
10.8.11 23:22

no v e-mailu mám spousty informací které jsou možná cennější než pin ke kartě. Jedná se o soukromé údaje a pokud chceš příklad, tak si představ že někdo kdo ví kde bydlíš se z tvého e-amilu dozví že 31.8. letíš na 14 dní s manželkou do Řecka. Pak už není problém se k tobě na 14 dní nastěhovat a pak 3 dny před tvým příletem se vystěhovat i se všemi věcmi. Ti zkušenější tvůj byt třeba prodají..

Pokud myslíš, že je v dnešní době dobré sdílet informace o sobě tak je sdílej, ale může se ti to vymstít.. ber to jen jako radu.. ;) zdarma

• Citovat
  • Upravit
Bubik
11.8.11 11:12

Ano plně souhlasím :potlesk: :potlesk: :potlesk: Ale stejně bych nikomu nechtěl kazit iluze o tom jak zbohatne a nebude nic dělat :lol: Ovšem je fakt, když si založíte nový email a určitě neprozradíte heslo, tak se vůbec nic nestane, jen bude spousta firem platit za tu virtuální adresu, místo aby ty prachy zaplatili svým zaměstnancům za práci (někdy i poctivou) :dance:

• Citovat
  • Upravit
15981
11.8.11 22:12

nepřeháníte to trochu, úplný akta x :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.11 00:10

kdysi jsem takhle otevírala maily za dolary,ještě jsem já blbec založila účet na paypalu.výplata byla na 8000USD,jinde na 10000USD-no byla jsem mladá,blbá,naivní,na MD,plánovala jsem si krásné vánoce,avšak nikdo nic neposlal…obávám se,že toto bude kopie onoho dolarového otevírání bannerů…muselo to vždy nějakou dobu(60-180sec) zůstat otevřené…

• Citovat
  • Upravit
6555
14.8.11 00:32

K ermailu - je to samozřejmě podvod jak Brno.Důkazem je, že ermail nabízí až 5Kč za jeden přečtený email - ovšem když kliknete na ceník kampaní (tedy ceník pro firmy, které by chtěli takto dělat reklamu), požadují od nich za 100 000 odeslaných mailů 14 000,–Kč.Tzn.že mají z jednoho emailu 14haléřů…Takže by mě fakt zajímalo, z čeho pak platí těm lidem :lol:

Další věc je ten jejich první dotazník, co obesílali - byl to „zkušební“ dotazník, ale hnedka 20,–Kč za něj.Ermail tam má zaregistrováno 400 000 lidí a všem pošle tento dotazník, na zkoušku.Takže dá 8 milionů korun jen tak, aby lidem ukázala, jak budou jednou vypadat opravdové dotazníky - no jistě. :lol:

Kéž by si tohle přečetlo víc lidí, nedávalo by tak slepě své emailové adresy, nedej bože rovnou heslo k nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
horak47
16.8.11 10:12

Špatné

Já sem se k nim dal,ale nedal sem jim heslo od mého meilu,jinak mi posílají jednou týdně jeden ermail za 50 haléřů,jsou to podvodníci. :-(

• Citovat
  • Upravit
mamaoma
16.8.11 15:02

"nováček"

zdravím - jsem nově v eR-mailu a potřebuji vědět: od jakého věku lze doporučit další osoby a zda reklamy, které máme číst, jsou v mezích slušnosti !! Děkuji za odpověď, pak už snad nebude důvod si :think:

• Citovat
  • Upravit
1
17.8.11 06:02

BLBOST

Erian píše:
Jsou to peníze za čtení reklamních mailů, takže je jasný, že budou chodit maily s nabídkou výrobků :roll: Myslete trochu. V mailu je vždycky odkaz, na který se klikne a tím se potvrdí přečtení. Jsem registrovaná, mail a heslo jsem taky zadala, obeslalo to lidi v mém adresáři. Kdo chtěl, registroval se taky, kdo nechtěl, tak bez blbých keců smazal… Už tam mám asi litr a další přibývají, dala jsem tam dost známých. :nevim:

Promin,ale abys mela litr ,to je blbost.nejvic tam muzes mit 10 lidi,je to kratce na trhu a nikdo nema moznost driv nez za 6-10 mesicu dosahnout na 1000,–coz psal sam ermail!!Takze co pises je blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mamaoma
17.8.11 16:45

dotaz

Jsem seniorka/babička, registrovat se v diskuzi Mimino je pro mne zbytečné, poraďte jinou- všeobecnou diskuzi = kde se zaregistrovat??? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat