Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Muj znamy tam pracuje jako manazer stavby, kdyby jsi chtela vedet neco konkretniho
ale to si muzes vse zjistit pres jejich infolinku. Ja jen tak kdyby nahodou ![]()
@loula Tak zakladatelka asi hledá zkušenosti z druhé strany barikády
Svagrova s nima staveli, uz je to 13 let, spokojeni moc nebyli.
Stačí trochu hledat
https://www.emimino.cz/…osti-100055/
Já bych do toho nešla
No my si s nima taky uzili nerviky
ale to asi skoro kazdej, kdo stavi… Domek nam nastesti ale nakonec dostaveli a uz v nem 5 let bydlime. Ovsem kdybych se mela rozhodovat znovu, uz bych s nima nestavela… ![]()
Mrkni se do archivu ČT1 na porad Černe ovce. Jsou tam o nich dokonce dve epizody. A desitky lidi, ktery zaplatili zalohy v radech sto tisicu a dum ani penize nemaji. Napalit te muzou i jinde, ale oni jsou tim opravdu proflakli. Nikdy bych do toho nesla. Ten kdo s nimi postavil mel neuveritelnou kliku
To je pravda. Kdyu uz ale s nima zacnete, tak hlavni zasada je, nebrat si od nich zadne pujcky, vzit si kvalitniho dozora a mit stesti na firmu, ktera vlastni stavbu provadi, protoze oni sami zadnou firmu nemaji, najimaji je az v miste, kde chcete postavit. Vsechno se hrozne vlece a furt je musite telefonicky nahanet. Kolikrat za cely den jsme se ani nedovolali, telefony nebrali… Cena domu je jen v zakladu, ktery nikdo nechce, „nadstandard“ to jeste slusne vyzene nahoru. ![]()
@jaji3 taky si myslim. My jsme si nechali poslat katalog. Domy i nabidky splaceni jsou lakavy, jenze je to presne jen v zakladu. Po realnym propocitani to vyjde uplne na stejno nebo hur nez u hypo. Kdyby to bylo tak jednoduchy jak se pise v katalogu tak ma novy dum kazdej, ptz ty splatky jsou smesne nizke.
Holky děkuji za recenze a podobně..to všechno samozřejmě mám pročtený i Černý ovce jsem viděla.
Ráda bych i info od někoho kdo to dotáhl do konce. Info od začátku do konce za kolik ve finále atd. S navýšením počítám to je snad u každé stavební firmy.
@jaji3 co je základ to se nikde nedá dočíst
a byla by jsi tak hodná a písla mi Váš příběh třeba i na mail? Jaký jste zvolili dům? Byla by jsi moc hodná a mě by to pomohlo v rozhodování. Ráda bych našla i víc lidí.
Klidně nápíšu víc na mail, napiš mi do SZ. Definice základu a rozpočet dostanete až po podepsání smlouvy o smlouvě budouci. Jako urcite se taky věci změnily od doby, co jsme stavěli. Ty ceny taky asi šly celkově nahoru.
Dobrý den přeji, ráda bych obnovila dotaz. Má někdo čerstvější zkušenost s ES? Moc děkuji.
Zdravím všechny emaminky:
NAJDE SE tady některá, které postavili dům od Ekonomické stavby bydlí a splácí jejich program atd. Byla bych moc vděčná za každý příspěvek, ale ještě raději budu ráda za příspěvky od někoho kdo zažil, prošel vším a má o čem vyprávět
MOOOC DĚKUJI!!!
Píšu anonymně jelikož zde mám dost známch i rodinu a nemusí vědět o našich plánech tedy zatím