Přihlášení studny - co a kam poslat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26574
17.9.14 20:10

Přihlášení studny- co a kam poslat?

Bylo na mne hozeno přihlášení nedávno postavené studny.
Prý se má něco poslat na Pražské vodovody a Kanalizace a Povodí Labe (tam to místně spadá). Pak až něco pošlou zpět, tak poslat na Magistrát odboru životního prostředí.
Mám k dispozici Závěrečnou zpráv z průzkumného hydrogeol.vrtu a pak projektovou dokumentaci.

Nevím, jestli mám poslat oboje na obě místa, jestli k tomu přiložit nějakou žádost…přišla jsem k tomu jak slepá k houslím :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:
Na internetu jsem nic nenašla.
Než tam budu zítra volat, tak se ptám tu. Netušíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.9.14 21:36

:-) no tak to si špatně hledala..a jinak na to existují firmy, které ti to zařídí…ovšem za peníze.

• Citovat
  • Upravit
4254
17.9.14 21:36

Studna podléhá stavebnímu povolení speciálním stavebním úřadem - což by měl být vodopravni úřad, nevím jak je to v Praze, jinde jsou na ‚trojkovych‘ obcich - s rozšířenou působností. Krom projektu se musí k žádosti předložit hydrogeologický posudek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
17.9.14 21:39

Zajdi na ten magistrát a tam ti poradi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
17.9.14 21:40

Musíš mít územní souhlas nebo územní rozhodnutí a pak povolení k odběru vody a stavební povolení od vodoprávního úřadu OŽP. Ke všemu potřebuješ stanoviska síťařů nebo čestné prohlášení o bezkonfliknosti se sítěma a pak včetně stanoviska Povodí, OŽP zaplatíš poplatky a podáváš postupně příslušné žádosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
17.9.14 22:02
@Anonymní píše: :-) no tak to si špatně hledala..a jinak na to existují firmy, které ti to zařídí…ovšem za peníze.

Díky, velmi přínosné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
17.9.14 22:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie