Nemůžu najít bydlení?

ljt
18.9.14 19:33

Nemuzu najit bydleni!?

Ahoj všem. Prvně se omlouvam za překlepy a hacky a čárkyPisu s telefonu.Tak možná si řekněte ze je to blbost co resim ale me to zrovna dost trápí tak jsem si řekla pročnepoprosit o vas názor. Tak zkusim nastínit situaci. Hledámbbydlení tedy podnájembytu vvětší 1+1nebo 2+1.Jsem sama a mám 3 děti, prostě nepotrebujeme nic velkého a samozrejmne abych na to finančně dosáhla. No a tady je můj problém. Hledám už něco pres 3 měsíce a porad nic. Zkusil uvést par prikladu dobře? Byla jsem v byte 1+1 asi 60m ctver. Majitelka říkalaze se rozhodne a da vvědět no a napsala ze je ji líto ale nebude suplovat sociálníbbydlení. Další paní do telefonu pul hodiny cvrlikala a když jsem ji řekla ze mám3 dděti tak mi praskla s telefonem ani jsem ji nestačila říctnnaschle. V dalšímbyte jsem nbyla. Paní mi pak napsala ze už tam da někoho jiného a druhyden si zadala iinzerátzznovatak jsem volala znova a znova po několika dnech ze už ma někoho jiného a zas novy inzerát. Tohle se opakovalo 3×Samo ze už jsem vědělaze me tam prostě nechcecale dělala jsem hloupou a dokonce ji nabidla o petistovku vyššínnájem no a ted naposled mi napsala ze by to bylo nad me možnosti i když vůbec nneví kolik mám peněz a tak.no a dneska jsem volala na inzerat 1+1 a no a paní mi řekla ze tam by jsme se nevlezly a dal se se mnou nebavyla.tak nevím někdysi ppřipadal jak kdybych přišla do obchodu a mela penize na věc co chci a prodavač mi to odmítlprodat pprotože by si myslel ze na to nemám penize a rozhodl za me.Tak snad jsem svepravna a nepujdu do nájmu na který nemám nebo do pidibytevku kde by jsme se nevešly. Přijde vám to cele normální a nebo je to náhodaze vvždyckynnarazil na divné lidi? A třeba maminky co bydliště z detma samy mělijste taky ttakové problémy při hledání bytu? DlJa užsi nněkdy připadam ze jsem prasiva nebo úplná socka, podotykam ze mám práci ale ted jsem na mateřské. Děkuji všemza nnázory a ještě jednou se omlouval za překlepy. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.9.14 19:37

@ljt zažila jsem něco podobného a to mám jedno dítě - tedy v době hledání jsem ho měla plus pupek.. šílený. spousta lidí i psala v inzerátech, že né děti. Nechápu :think: My tedy nakonec byt koupili, protože jinak bysme doteď nebydleli.. a i tak to hledání trvalo téměř půl roku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
18.9.14 19:37

Hledat dál, nejsi prašivá, ale co si budem namlouvat, sama se třemi dětmi jsi dost riziková a taky hlučná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35761
18.9.14 19:46

Mam opacny problem, snazim se byt pronajmout a pisou mi samy divny lidi.. Na rovinu, sama zenska se 3 detma do tak malyho bytu, ja mam 3kk a kdyz napisu ze jeden pokoj je mensi, tak to skoro nikdo s detma nechce, kdo bude treba platit najem kdyz onemocnis?
Taky mi psalo 5 lidi (2deti) se dvema psama ze jim konci azylak a ze mi daji kauci na splatky, pardon, ale nejsem charita, tu jsem ted rok delala jednomu panovi :nevim:

Příspěvek upraven 18.09.14 v 19:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
18.9.14 19:48

8o To aby se zeny s vice detma stehovaly nekde do zakopu, kde nebudou nikoho rusit. :roll: Tak Leda zatajit jedno dite a zkouset to na oko se dvema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
18.9.14 19:49

No, upřímně,3 děti bych jako pronajímatel nechtěla. Děti umí neskutečně zdevastovat byt a jsou hlučné. Nepotřebuji mít problémy se sousedy. Navíc, pokud se z nájemce stane neplatič, tak singla vyhodím v pohodě, ale máma s třemi dětmi mi bude hrát na city a pakování bude složitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
18.9.14 19:50

:think: pronajímali jsme s chlapem byt. A vybírala jsem, komu ho pronajmu. Upřímně samoživitelka se třema dětma nebyla top. :nevim: Přeci jen, kdo mi zajistí, že dotyčná bude mít na zaplacení a nebudou si sousedi stěžovat na hluk? Nikdo :nevim: Bohužel. Nakonec jsme ho pronajali slušné rodině s miminkem :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2655
18.9.14 19:54

Nejlepe se zeptat po znamych, kteri znaji Tebe a deti a znaji vase moznosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
18.9.14 19:55

Ježiš, to je hezký, já se taky hodlám stěhovat se třemi dětmi, zítra mám domluvené dva byty k prohlídce, tak bojím bojím, ale fakt je, že jedno dítě zapřu :)
Nejstarší bydlí formálně u sestry a tam ho hodlám i nechat. Ani na prohlídku je krom nejmladšího brát nebudu.
Tohle mě vůbec nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
18.9.14 19:56

My hsme hledali jako rodina se dvěma dětma a než jsme našli, přidělili nám obecní byt… Děti jsou problém, bohužel :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
18.9.14 19:56

Tři děti v garsonce a ještě na zimu, to je záruka veselých rozhovorů, dopisů, mailů a telefonů se sousedy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
18.9.14 19:57
@Tiger-lily píše:
Hledat dál, nejsi prašivá, ale co si budem namlouvat, sama se třemi dětmi jsi dost riziková a taky hlučná :nevim:

S tímto sohlasím. Je pravda, že majitelé se bojí, jsi oravdu riziková. Aby si měla vždy na nájem, aby děti nedupaly někomu nad hlavou a nebyly stížnosti od sousedů. A také aby děti neničily vybavení bytu-ne každý má děti dobře vychované a dopředu majitel neví, s kým má tu čest. Už jsem viděla dost "vybydlených " bytů, které majitel musel draze dávat do původního stavu, aby šel byt znova pronajmout. I když plně chápu maminku se třemi dětmi, která nutně potřebuje byt a cítí se ukřivděná, na druhou stranu ten kdo pronajímá se snaží svůj majetek co nejvíc ochránit.
A není stejná situace v obchodě-tam si věc koupíš, zaplatíš, je tvoje. Kdyby si kupovala byt, tak majiteli bude jedno, kdo si ho koupí, hlavně když zaplatí. Ale ty chceš od někoho něco půjčit, za úplatu, která ovšem vzhledem k hodnotě bytu není vysoká. A je na majiteli, komu co propůjčí-majitel na sebe bere veškerá rizika.Tak mu nikdo nemůže mít za zlé, že má určité podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
18.9.14 19:57

Opravdu výborný odpovědi.
@ljt JSI PROSTĚ HLUČNÁ, DĚTI TI ZDEVASTUJÍ BYT, NAVÍC KDE JE JISTOTA, ŽE BUDEŠ PLATIT? Tak tady to máš od těch pronajímatelů. Dobrý výhled, že? :zed:
Někde kolem Boskovic nic neseženeš? Nějaký rd? I za cenu dojíždění? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
18.9.14 20:00

Pronajímatelé mají právo si vybírat, na tom není nic špatného ani amorálního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ljt
18.9.14 20:00

Já to na jednu stranu chápu ale tak mám snad právobydlet nebo ne? A hhlavněmi ppřijde ze me každý odsoudíppředem. O práci v dnešní době může přijít každý onemocnět můžetaky kdokoliv.Tak jak mmůženněkdo předem vědět ze nebudu platit?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max