Nemůžu najít bydlení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ljt
24.9.14 20:55

@catherine100 Taky děkuji, je to sice male ale určiténnám tam bude dobře. Měj se hezky. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1040
30.9.14 09:13
@ljt píše:
Mám 3 kluky 14,11 a 4 měsíce. práci mám se smlouvou na neurčito a účettaky nnemám do minusu a nasetreno něco dopředu taky man. Jenže i když tohle všechno řeknu tak je mi RO houby platný.

ahoj, klidně bych ti pronajala náš současný byt, máme též 3 kluky a jsou hodně hluční-sousedům to nevadí. Jenže zatím řešíme, že koupíme dum, nebo pozemek, takže to bude asi trvat kapku dýl, než budem moci opustit současné bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ljt
1.10.14 18:47

@cikcak Omlouvam se ze reagují az ted ale poslední ttýden probíhalo stěhování a nebyl vůbec čas. Děkujiu moc, třeba jednou az budete mít domek tak a budete někoho hledat do podnájmu tak si na me třeba vzpomenete. prrju hodně štěstí a at mas ten baracek co nejdřív. hodně štěstí. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1040
2.10.14 05:32
@ljt píše:
@cikcak Omlouvam se ze reagují az ted ale poslední ttýden probíhalo stěhování a nebyl vůbec čas. Děkujiu moc, třeba jednou az budete mít domek tak a budete někoho hledat do podnájmu tak si na me třeba vzpomenete. prrju hodně štěstí a at mas ten baracek co nejdřív. hodně štěstí. :kytka:

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1