Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ljt píše:
Mám 3 kluky 14,11 a 4 měsíce. práci mám se smlouvou na neurčito a účettaky nnemám do minusu a nasetreno něco dopředu taky man. Jenže i když tohle všechno řeknu tak je mi RO houby platný.
ahoj, klidně bych ti pronajala náš současný byt, máme též 3 kluky a jsou hodně hluční-sousedům to nevadí. Jenže zatím řešíme, že koupíme dum, nebo pozemek, takže to bude asi trvat kapku dýl, než budem moci opustit současné bydlení.
@cikcak Omlouvam se ze reagují az ted ale poslední ttýden probíhalo stěhování a nebyl vůbec čas. Děkujiu moc, třeba jednou az budete mít domek tak a budete někoho hledat do podnájmu tak si na me třeba vzpomenete. prrju hodně štěstí a at mas ten baracek co nejdřív. hodně štěstí. ![]()
@ljt píše:
@cikcak Omlouvam se ze reagují az ted ale poslední ttýden probíhalo stěhování a nebyl vůbec čas. Děkujiu moc, třeba jednou az budete mít domek tak a budete někoho hledat do podnájmu tak si na me třeba vzpomenete. prrju hodně štěstí a at mas ten baracek co nejdřív. hodně štěstí.
děkuji
@catherine100 Taky děkuji, je to sice male ale určiténnám tam bude dobře. Měj se hezky.