Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kdyz si nechavam zasilat dopis k mamce nebo do kancelare, nikdy mi ho nodmitli vydat, i kdyz mam jiny TP. Co to jako ma byt? ![]()
@Marcam píše:
@ljt Jo,já se taky nepřestávám divit, včera jeden soused vyhodil svojí manželku, s kterou má dvě děti,2 a 5 let. A chce si tam vzít jinou ženskou. A na sociálce jí řekli, že tohle on může, že je majitel domu.
To je totalni blbost ![]()
@Jura007
Dopis je blbost, stačí napsat jakoukoliv adresu, kde se nachází schránka s tvým jménem bez ohledu na TP. Tam ti hodí lístek a když ne, tak dojdeš na poštu s občankou a max. se tě zeptaj na ulici.
Tak dnes jsem našla bydlení, hurá. Je to menší 2+1a já jsem pochopila ze na světě jsou i hodní majitele nemovitosti. Možná bych řekla ze pomohlo to ze pronajimatel je chlap který neřeší v jak velkém byte by měli moje děti bydlet. Takže všem co mi drželi palecky děkujia ttěm ostatním díky za názor. JDU SE STEHOVAT.
Dekuju moc, ted zase naopak resim jak se s mimcem stěhovat? buď e to náročné ale jsem šťastná. měj se moc hezky. ![]()
@ljt píše:
Dekuju moc, ted zase naopak resim jak se s mimcem stěhovat? buď e to náročné ale jsem šťastná. měj se moc hezky.
My se stěhovali ještě v šestinedělí
a dalo se to.
@ljt píše:
Dekuju moc, ted zase naopak resim jak se s mimcem stěhovat? buď e to náročné ale jsem šťastná. měj se moc hezky.
Stěhovala jsem se v šestinedělí, to je to nejmenší.
@ljt Super
,přeji, at´už je dál jen to hodné světýlko a ty i děti jste spokojeni a štastni.
Držte se ![]()
Děkuji holky. já vim ze to zvldnu, jen nemám hlídáni. takže se budu v podstatě stěhovats mlímcem v jednéruce a s krabicema v ddruhé. Bude to trvat dal ale to už je asi opravdu to nejmensMejte se všechny moc hezky. ![]()
Tak dobré, ať se vám pěkně bydlí a to 2+1 určitě bude lepší než 1+1 ![]()