Escapelle a další nehoda

Anonymní
30.10.22 09:17

Escapelle a další nehoda

Bohužel jsem hloupá a stala se mi opět nehoda s kondomem. Před 2 měsíci jsem si dala Escapelle, praskl kondom. Nedostala jsem MS a úplně jsem šílela. Na ultrazvuku naštěstí nic a testy negativní. Po vyvolávající injekci MS za 5 dni.

Jenže teď mi skočila MS a včera kondom zůstal ve mě…takže se tam mohlo cosi dostat. Ted nevím co dělat. Mám zas jít pro Escapelle ikdyz jsem z toho měla rozhozený cyklus? Vím, jsem blbá, ale strašně se bojím. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
30.10.22 09:28

Co třeba zvýšit ochranu a nebo se naučit používat kondom pořádně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.22 09:30

Určitě bych měla ochranu zvysit. Ten kondom mu byl větší. Už jsem je vyhodila

• Citovat
  • Upravit
1093
30.10.22 10:41

Escapelle Ti může narušit menstruační cyklus do té míry, že nebudeš vědět, kdy budeš mít menstruaci a jestli nejsi těhotná. Jako spolehlivou dodatečnou ochranu můžeš použít zavedení nitroděložního tělíska do pěti dnů po souloži. To Tě může chránit potom ještě několik roků a nebudeš muset žít v neustálém strachu, že se punčoška zase roztrhne nebo shrne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.22 16:12

Ovulační test jsem si dělala, negativní. A to tělísko do 5 dnů může být i nehormonalni? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1093
30.10.22 17:28

Tělísko může být jakékoli, i klasické nehormonální. Hormonální tělíska jsou podstaně dražší, stojí 5 – 600 Kč oproti normálním, které stojí 1 – 2000 Kč a přitom není jisté, že jsou lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí