Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Užívám antikoncepci leverette půl roku, bohužel se mi podařilo zapomenout pilulku ve 3 týdnu. Postupovat jsem podle příbalového letáku a prý bych měla být chrana. Styk byl chráněn ale přítel byl v ve mně hodinu po ejakulaci asi na 5 sekund. Do 20 hodin jsem užila pilulku po Ellaonu. A o den na to jsem pokračovala v užívání antikoncepce tak jak jsem zvyklá. Dnes co je to 9 dnů od styku a 8 dnů po po užití pilulky po, se mi objevil krvavý hlen v pochvě (nešpiním a ani nekrvacám). Může to být uhnízdění q pilulka nezabrala nebo mám rozhozený cyklus po pilulce po a antikoncepci? Pokud si zítra udělám test asi mi ještě nic neukáže že?
Nejspíš zacneš krvácet. Uhnízdění to nebude. Dala jsi tělu pěknou čočku všemi těmi hormony..
@Lil Kitkatt @Suelinda díky, já jsem tu pilulku užila během krvácení v pauze. Teď naprosto nevím na čem jsem. Ve středu to budou 2 týdny od styku neboli si ve středu udělám test. Snad tedy těhotná opravdu nebudu.
Když jsi byla v pauze, tak jsi ji nemusela brát. Určitě těhotná nebudeš, dostala jsi do sebe tolik hormonů.
@izabe byla jsem v pauze, ale pauzu jsem udělala dříve, protože jsem zapomněla pilulku a v příbalovém letáku píší, že si můžu vybrat ze dvou možností a tak jsem si vybrala udělat si pauzu dříve.
No jasně, ale když jsi v pauze, tak už neberu nic dalšího. A tím, že sis ji vzala, tak se ti to celé rozhodilo. Chránit jste se měli kondomem ideálně.
@izabe ten jsme měli, styk byl normálně chráněn kondomem. Ale během druhého kola do mě přítel vešel naostro omylem. Blbě se to vysvětluje. Já se trápím kvůli těm 5 sekundám.
Ahaa, už to chápu. Já bych byla v klidu, skrz tolik hormonů je šance nulová ![]()
@izabe děkuji, znepokojila mě ta krev. Občas je a občas ne. V pondělí zkusím zavolat na gynekologii a zeptám se, že jak mám postupovat
Ahojky, prosím o radu. Je to 15 dnů co jsem měla s přítelem nechráněný styk. Minulý čtvrtek mi skončila menstruace a od pondělí mi bolí v podbřišku. Myslíte že bychom mohla být těhotná i když jsem krvácela?. Nechci si dělat úplně test tak jdu pro radu k vám. Děkuji za odpověď 😊