E-shop - jak vybírat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Eshop - jak vybírat?
Zdravím dámy
(popřípadě páni)…
Jak to tak už vypadá, našla jsem někde sílu (a světe div se) i čas na to, začít fungovat i jinak než z rodičovského příspěvku a drobných přivýdělcích.
Kámen úrazu je nyní pro mě eshop. Potřebovala bych dát dohromady nějaký profesionální + výroba originálního loga + koupě domény + hostingu a samozřejmě v tom eshopu i odpovídající design. Není tu někdo (případně nemá někdo někoho šikovného po ruce), kdo by se tímhle krásným zaměstnáním zabýval? Jedná se o rodící se firmu, která nebude mít pouze tuzemské působení, ale i zahraniční. Takže prezentace je pro nás alfou omegou. Prodej bude ze začátku probíhat výhradně přes webovky, takže do nich hodláme pár tisíc investovat
.
Díky za nápady ![]()
P.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zadej si poptávku na webtrh.cz
je to zdarma a jsou tam i šikovní lidé, jen je těžké je v tom balastu lemplů najít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo si vyber nějaký webshop který se ti líbí a podívej se kdo ho dělal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AlphaOmega píše:
Nebo si vyber nějaký webshop který se ti líbí a podívej se kdo ho dělal.
No ale to posoudí pouze grafiku, ne to co ten web umí. Důležitá je primárně administrace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak nejdůležitější je zjisti co vlastně chcete. nahoře se píše o eshopu, dole o webovkách, chcete pronájem nebo vlastní systém na míru, nebo třeba prestashop který je zdarma volně použitelný…
ono totiž rozjetej eshop převést někam jinam ( jiný systém) je velmi složité, drahé a nikdy to není stoprocentní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jde o e-shop… no co se týče nějakého redakčního systému, tak to pak dám na doporučení. Ale určitě něco jednoduchého, žádné psaní v html a podobně.
Vím, že existují eshopy zdarma, nebo skoro zdarma
… nám jde hlavně o jednoduchost redakčního systém a aby to plnilo co má.. aby výpadky nebyly skoro žádné atp.
No, hlavní je pro nás design (ale to je samostatná práce pro nějakého šikulu) a pak naprogramování..
Takže asi spíše ten redakční systém - nějaké zkušenosti? Tedy tím se to dělí na dva lidi, jeden, který udělá design a druhý, který ho rozstříhaný naprogramuje do eshopu… nemýlím-li se?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nebo si koupit nějakou profesionální šablonu.
A napíšeš mi co chceš prodávat? víš kde to budeš prodávat? (jsou třeba eshopy s automatickým exportem na aukro a mimibazar)
Já třeba mám jeden z eshopů u firmy webczech.cz do 100 vystavených produktů zdarma. Grafika je originál strašná, ale systém je velmi dobrý. Potom mám jeden u mastershopu kde je pěkná grafika, ale zase systém stojí za prd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na ten webczech.cz jsem koukala.. ale 100 vystavených produktů bude asi málo - asi určitě. O automatickém exportu na aukro a mimibazar slyším poprvé, ale je to zajímavé.
Krmiva pro zájmové chovy, ale dělat to budeme trochu jinak. Jsem v oboru už pár let, dlouholetý chovatel hlodavců.. takže vím, kde jsou díry atd… s postupným rozšířením na další zrno žravá zvířata a chovatelské doplňky, potřeby z „domácí dílny“ - zaměstnat chráněné dílny nebo maminky na mateřské atp…
Sice ze strany státu hrozná buzerace.. ale vidím do toho, tak se toho nebojím. Prodejní komodity budou stále stejné, jen nabídka se bude rozšiřovat… myslím, že takových 300 položek (jen o krmivu) bude určitě v nabídce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit