Espiro Atlantic 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Atlantic?

Přidejte zkušenost s Espiro Atlantic
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3831
4.9.13 19:33

@Zlobísek:)) tak mmnt, skočím se podívat na chodbu a snad se mi to podaří vyfotit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
4.9.13 19:35

Tak to bohužel nevyfotím, ale zkoumala jsem ty šroubky a mělo by to jít normálně. Propadávají se ti obě tyčky? Koukala jsem na ten náš a ta tyčka blíž k nohám normálně drží narovno a ta druhý tyčka - blíž k zádům je malinko dolů, ale teda ten sporťák mi drží perfektně, nemůžeš to vyfotit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
4.9.13 19:45

@dandysek nafotím zítra ju? musela bych dolů:) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
4.9.13 19:47

Mám taky atlantic (2011) a teda s těma tyčkama jsem si též nevěděla rady a nevím dodnes :oops: :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.09.13 v 19:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
4.9.13 19:47

Tak ok, já to taky zítra zkusím nějak obrátít vzhůru kolama a nafotit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
4.9.13 19:49
:mrgreen:
@Monika92 píše:
Mám taky atlantic (2011) a teda s těma tyčkama jsem si též nevěděla rady a nevím dodnes :oops: :mrgreen:Příspěvek upraven 04.09.13 v 19:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
4.9.13 19:51

@Zlobísek:)) ony mají fakt držet pevně? :lol: My to zkoumali seč jsme mohli a na nic jsme nepřišli :think: Sedačka se prostě vahou vždy propadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
4.9.13 19:52

Ty tyčky se zvednou nahoru, když se dává korbička, dolů se mají dát, když se nacvakává sporťák. Zadní tyčka - tyčka blíž k zádům je malinko dolů, přední tyčka je vodorovně. Tím se ten spodek sporťáku jakoby trošku nakloní dozadu, že má dítě lepší polohu v sedě a neklouže.

Volala jsem manželovi, tak mě poučil :oops:..ještě mi tady chybí smajl, jak se biju do prsou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
4.9.13 19:57
@dandysek píše:
Ty tyčky se zvednou nahoru, když se dává korbička, dolů se mají dát, když se nacvakává sporťák. Zadní tyčka - tyčka blíž k zádům je malinko dolů, přední tyčka je vodorovně. Tím se ten spodek sporťáku jakoby trošku nakloní dozadu, že má dítě lepší polohu v sedě a neklouže.Volala jsem manželovi, tak mě poučil :oops:..ještě mi tady chybí smajl, jak se biju do prsou :D

aha tak to asi mám dobře. já to tedy nafotim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
4.9.13 19:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
4.9.13 20:00

Jé a nebude to vadit? právě že mám 6ti měsíčního sviště a u druhého kočáru je sporťák vodorovně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
4.9.13 20:01

@dandysek takže chápu dobře, že ta sedačka má být propadlá dozadu? S tyčkama se teda takřka nic nedělá…? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
4.9.13 20:01

Mě nepřijde, že by ten sporťák byl nějak extrémně nahnuten, spíš minimálně, na první pohled to ani nějak není vidět. třeba u xlanderu je to vidět mnohem víc, se mi zdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
4.9.13 20:03

@Monika92 sedačka jako sporťák? Jo, v podstatě je trošku propadlá dozadu. Tyčky se hýbou jen, když přendáváš korbu nebo sporťák. Korbičkou musíš za přední tyčku zajet a za zadní ji zacvakneš, u sporťáku jsou ty tyčky spíš jen jako opora pod zadek, aby to drželo a dítě nespadlo do košíku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
4.9.13 20:04

@Monika92 ale ještě jednou říkám. U korbičky tyčky NAHORU, u sporťáku tyčky dolů. P/okud máš tyčky i u sporťáku nahoru, tak se nedivím, že se ti to propadá dolů, samo na sporťáku to nahoře nemá na čem držet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí