Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Atlantic?
Přidejte zkušenost s Espiro Atlantic@Zlobísek:)) tak mmnt, skočím se podívat na chodbu a snad se mi to podaří vyfotit ![]()
Tak to bohužel nevyfotím, ale zkoumala jsem ty šroubky a mělo by to jít normálně. Propadávají se ti obě tyčky? Koukala jsem na ten náš a ta tyčka blíž k nohám normálně drží narovno a ta druhý tyčka - blíž k zádům je malinko dolů, ale teda ten sporťák mi drží perfektně, nemůžeš to vyfotit?
Mám taky atlantic (2011) a teda s těma tyčkama jsem si též nevěděla rady a nevím dodnes
![]()
Příspěvek upraven 04.09.13 v 19:48
Tak ok, já to taky zítra zkusím nějak obrátít vzhůru kolama a nafotit ![]()
@Monika92 píše:
Mám taky atlantic (2011) a teda s těma tyčkama jsem si též nevěděla rady a nevím dodnes![]()
Příspěvek upraven 04.09.13 v 19:48
@Zlobísek:)) ony mají fakt držet pevně?
My to zkoumali seč jsme mohli a na nic jsme nepřišli
Sedačka se prostě vahou vždy propadla…
Ty tyčky se zvednou nahoru, když se dává korbička, dolů se mají dát, když se nacvakává sporťák. Zadní tyčka - tyčka blíž k zádům je malinko dolů, přední tyčka je vodorovně. Tím se ten spodek sporťáku jakoby trošku nakloní dozadu, že má dítě lepší polohu v sedě a neklouže.
Volala jsem manželovi, tak mě poučil
..ještě mi tady chybí smajl, jak se biju do prsou ![]()
@dandysek píše:
Ty tyčky se zvednou nahoru, když se dává korbička, dolů se mají dát, když se nacvakává sporťák. Zadní tyčka - tyčka blíž k zádům je malinko dolů, přední tyčka je vodorovně. Tím se ten spodek sporťáku jakoby trošku nakloní dozadu, že má dítě lepší polohu v sedě a neklouže.Volala jsem manželovi, tak mě poučil..ještě mi tady chybí smajl, jak se biju do prsou
aha tak to asi mám dobře. já to tedy nafotim:)
Jé a nebude to vadit? právě že mám 6ti měsíčního sviště a u druhého kočáru je sporťák vodorovně ![]()
@dandysek takže chápu dobře, že ta sedačka má být propadlá dozadu? S tyčkama se teda takřka nic nedělá…?
![]()
Mě nepřijde, že by ten sporťák byl nějak extrémně nahnuten, spíš minimálně, na první pohled to ani nějak není vidět. třeba u xlanderu je to vidět mnohem víc, se mi zdá.
@Monika92 sedačka jako sporťák? Jo, v podstatě je trošku propadlá dozadu. Tyčky se hýbou jen, když přendáváš korbu nebo sporťák. Korbičkou musíš za přední tyčku zajet a za zadní ji zacvakneš, u sporťáku jsou ty tyčky spíš jen jako opora pod zadek, aby to drželo a dítě nespadlo do košíku ![]()
@Monika92 ale ještě jednou říkám. U korbičky tyčky NAHORU, u sporťáku tyčky dolů. P/okud máš tyčky i u sporťáku nahoru, tak se nedivím, že se ti to propadá dolů, samo na sporťáku to nahoře nemá na čem držet ![]()