Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Atlantic?
Přidejte zkušenost s Espiro Atlantic@Zlobísek:)) no, já když kupovala náš espiro (taky od jedné maminky), taky jsem na to nekoukala, tak si z toho nic nedělejte. Tak bu´d tam nalepit něco ještě přes ty drážky, ale to by asi byla piplačka a nebo to opravdu vzít tou rychlopáskou. Nebo reklamovat, jinak opravdu nevím.
@dandysek píše:
@Zlobísek:)) no, já když kupovala náš espiro (taky od jedné maminky), taky jsem na to nekoukala, tak si z toho nic nedělejte. Tak bu´d tam nalepit něco ještě přes ty drážky, ale to by asi byla piplačka a nebo to opravdu vzít tou rychlopáskou. Nebo reklamovat, jinak opravdu nevím.
ta rychlopáska zní dost dobře. děkuji moc za čas váš i manžela ![]()
@Zlobísek:)) mě to nezabije, aspoň jsem si ukrátila dlouhou chvíli a manžel ví, že na emiminu se najde hodně rad i pro nás, když potřebujeme a nedělá mu problém poradit, když může
(říká tomu www. e-pivo. cz) blázen
hezký večer ![]()
@Zlobísek:)) myslím, že maminka, od které jsi kočárek brala za to nemůže, protože já to mám stejně jako ty na videu a to mám kočár koupený nový.
@dandysek taky díky za fajn videa, mám to stejně jako Zlobísek, ty tyčky na těch zarážkách nedrží. Teď budeme dávat zase korbu, tak už to nebudu hrotit, ale jsem ráda, že to vím ![]()
@Monika92 fakt to na novým nedrží? To bych ho asi reklamovala
To mě dost mrzí i za vás, holky, já jsem s tím kočárkem maximálně spokojená, jen bych brala jinou barvu ![]()
@dandysek no taky mě napadla reklamace, jenomže za měsíc rodím a nechce se mi to riskovat
Jinou barvu čeho, korby asi né, co?
![]()
@Monika92 korbu už nepotřebuju, radši bych jinou barvu sporťáku
jedno jakou, klidně černou, mám modro šedou a já osobně modrou barvu nesnáším ![]()
@dandysek aha, no stejně mám taky modrej
Já se právě na netu snažila sehnat jinou korbu, novou či na výměnu, ale prostě u tohoto kočáru je to nemožné!
![]()
@Monika92 fakt?? Já koukala a na prodej je espiro spousta, zkusila bych si spíš zadat inzerát, že hledám korbu na výměnu ![]()
@dandysek na prodej jo, ale na výměnu nikde nic
Ten inzerát mě napadl, ale nakonec jsem se na to vyprdla a teď už to asi ani nemá cenu honit…
@Monika92 a máte doma už jedno dítko nebo teď bude kočárek pro první?
@dandysek už jedno máme, právě mám Espiro po synovi, teď to bude sice taky kluk, takže neřeším barvu kvůli pohlaví, ale chtěla jsem aspoň trošku změnu. No nevadí, stejně bych pak chtěla koupit nový sporťák ![]()
@Monika92 tak to gratuluju, taky mám dva kluky, jedno 7 let a jedno 9 měsíců ![]()
@dandysek jé, krásný
Já se asi zapotím, budu mít rozdíl jen 2 roky
A děkuji ![]()
@Monika92 není za co..a zpocená jsem kolikrát i já a to mám rozdíl větší
Takže on si člověk nevybere, ale aspoň budou mít kluci k sobě blíž a vyhrají si
mějte se krásně! ![]()