Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Atlantic?
Přidejte zkušenost s Espiro AtlanticAhoj Evelíno ![]()
rády bych věděla, jak to dopadlo? pro který ses nakonec rozhodla? Já teď sháním a atlantic mě naprosto uchvátil, tak by mě zajímalo, jestliže ses pro něj rozhodla, jak se osvědčil v horském terénu a jak jsi s ním spokojená? Já bydlím na vesnici, cesty nic moc, a taky jsem často na lesních a polních cestách…
Taky jsme meli Espiro Atlantic,byla jsem naprosto spokojena,jezdilo se s nim vyborne.
Jedina nevyhoda,ze jsem mela smulu a nekolikrat jsem pichla kolecka…
Já lituju že jsem ho nakonec nekoupila,místo toho jsme koupili tako warrior a je to jedno velký neštěstí
Měla jsem teď možnost jezdit s espirem a paráda ![]()
Ahojky, chci se zeptat, máte někdo tento kočárek - Atlantic Espiro? Jste spokojeni? Nebo byste doporučili jiný? ![]()
Moc se mi líbil, když jsem byla těhotná. Nakonec jsme vybrali kočárek s větší korbičkou, to pro mě bylo nejdůležitější. Espiro je malé. Ale měla jsem štěstí, že jsem sehnala levně starší jako druhý kočár na chalupu. Myslím, že na ježdění je tvrdý, korbička malá. Do našeho se vejdu s fusakem i v zimě, ale to je problém většiny kočárků. Teď v létě to samozřejmě nevadí. Sporťák jsem ještě nezkoušela, ale vypadá dobře, jde o ten podvozek, že je tvrdší. Každopádně se mi pořád líbí. ![]()
Dobry den chchi se zeptat jestli autosedacka espiro neo se da posadit na kocarek espiro neo
@Pajule22 píše:
Taky jsme meli Espiro Atlantic,byla jsem naprosto spokojena,jezdilo se s nim vyborne.
Jedina nevyhoda,ze jsem mela smulu a nekolikrat jsem pichla kolecka…
My ho máme taky, nejprve se mi nelíbil moc ale po pár jízdách sem zjistila že je perfektní má velký košík, otočím se snim na miste, je lehký, říkám, já sem spokojená
Já mám taky espiro 2008 a jezdím s tím i po lese a jezdil normálně, samozřejmě na tankodrom si musíte pořídit traktor.