Silver Cross Sleepover Deluxe Klasik

8460
19.7.10 14:25

Silver Cross Sleepover Deluxe Klasik

Zdravím :mavam:
Nemáte prosím některá zkušenost s tímto kočárkem? Moc se mi líbí, tak hledám nějaká doporučení :-D
Děkuji
 http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IMI
2766
19.7.10 14:56

silver crossy se mi libej, nejsou preplacany, takovy obyc. Ale tenhle nema otocny kolecka, takze se pri zataceni nadres. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
19.7.10 15:35

nemám vlastní zkušenost, ael je to můj sen, i když barva vintage. Nechala jsem si ho předvádět v Brně na veletrhu před dvěma lety a od té doby jsem do něj zamilovaná. Tato značka všeobecně jsou kvalitní anglické kočárky a když mi ho předváděli-je jednak dost prostorný a jednak velice snadno přestavitelný na sportovní nástavbu, myslím si, že dobře propracovaný - můj starý Takko se s tím nedá absolutn srovnávat. Jenže mi už manža na druhé dítě nový kočár nedovolí, zvlášť ne, jestli fakt zruší to porodné, takže holt zůstane mým snem. a ty otočná kolečka…to je každého vkus, rozhodně si nemyslím, že by ses nadřela. Mn osobně se moc otočná kolečka na hlubokých kočárech nelíbí, já mám ráda tu klasiku a nikdy mi to nepřišlo, že bych se nadřela. I když samozřejmě s otočnýma je to asi pohodlnjší, ale my tu máme tak příšerný terén, že jsem ty klasické uvítala. Určitě ti ho schvaluju a jen závidím :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
19.7.10 15:36

á propo - oni dělají i podvozek s otočnýma, ale ten už se mi moc nelíbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
19.7.10 16:15

zkušenost nemám, ale nadchnul mě..Je kouzelný..
Otočná kolečka jsou tedy podle mě dobrá věc..( ty bych chtěla určitě)

Ale ta kolébka - to je žůžo :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
19.7.10 17:26

Tak na hlubikym, bych mozna na tech otocnejch koleckach netrvala, taky neni miminko takovej „kus“, ale sportak a v nem treba jeste 12-ti kilovy batole to uz je drina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
19.7.10 17:34

Holky děkuju, moc jste mě potěšily :palec: čekám miminko koncem prosince, takže velká kolečka i když ne otočná budou do sněhu ideální. Hlavně miminko bude krásně zachumlané a kryté proti větru v té hluboké korbě :-D
Chystám se koncem týdne do Prahy omrknout ho na vlastní oči, věřím že ho budeme mít brzy doma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.7.10 19:28

Vnitrni delka korbicky 75, to teda nicmoc, realne to bude treba 73, nase korbicka od quinny freestyle mela 72 a Mates musel do sportaku ve 4m, nevesel se :roll:
Jinak se mi moc libil, ale po trikolce jsem zjistila, ze ctyrkoli kocarek bez otocnych kolecek se mi tezko ovlada. Kvuli tomu jsem i upustila od sve vysnene inglesiny magnum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.7.10 21:44
čičinka píše:
Vnitrni delka korbicky 75, to teda nicmoc, realne to bude treba 73, nase korbicka od quinny freestyle mela 72 a Mates musel do sportaku ve 4m, nevesel se :roll:
Jinak se mi moc libil, ale po trikolce jsem zjistila, ze ctyrkoli kocarek bez otocnych kolecek se mi tezko ovlada. Kvuli tomu jsem i upustila od sve vysnene inglesiny magnum.

Já jsem nikdy nepochopila, jak se nemůže vejít 4m dítě do hlubokého kočáru. Tom má 10 měsíců, 10,5 kila, 74 cm a dávám ho spát do hluboké korby od Mutsyho pořád (MÁ TUŠÍM 73 CM). Na šířku se tam kupodivu vejde. A na délku tam ty děti přece nejsou s nataženýma nohama jak u měření u doktora.
Ještě chápu v zimě v fusakem - to asi takové ty červencové děti celou zimu v hlubokém nedají.

• Citovat
  • Upravit
27264
19.7.10 21:48

Silver cross jsou opravdu kvalitní kočárky. Já mám svůj sen s jedněma jejich golfkama, jenže u nás se prodávájí předražený. Kolegyně z mateřské centra má ten co jsi si vybrala ty, je s ním spokojená, jen je trošku blbý, když se něco porrouchá, protože jí kočárek posílali do anglie an opravu. To že nemá otočný kolečka je o zvyku, já u svého hlubokeho taky nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
20.7.10 00:00

lentilka Kdyby si mela zajem, muzu ti ty golfky na podzim dovezt. Jenom zalezi na tom, jak velky auto koupime a kolik kramu potahnem. Pocitam ze v UK budou levnejsi :wink: Ale to jedine ze bys je moc chtela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
20.7.10 14:59

Holky díky za názory :palec: Čičinko, myslím že se mi miminko do hluboké korby vejde krásně i s fusakem, vzhledem k tomu že bude prosinčátko :wink: . Na jaře fusak vyndáme a zase bude víc místa :palec:
Doufám že kočárek bude bez závad :roll:
Neumím si představit že bych nemohla broučka v kočárku houpat. Tohle je luxusní limuzínka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
21.7.10 16:45
IMI píše:
lentilka Kdyby si mela zajem, muzu ti ty golfky na podzim dovezt. Jenom zalezi na tom, jak velky auto koupime a kolik kramu potahnem. Pocitam ze v UK budou levnejsi :wink: Ale to jedine ze bys je moc chtela :wink:

IMI děkuju za nabídku, v UK se dají sehnat v přepočtu asi za 3000 myslím. U nás jsem nejlevnější viděla za 7000. Jenom nevím, jak by mi to prošlo doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
2.8.10 18:42

Přesně tenhle jsem si taky vybrala, v černé barvě. Ve středu si pro něj jedu :-) Koupili jsme sice starší, rok používaný, ale ještě v záruce. Tak doufám, že to bude OK . Akorát ho budu muset do prosince schovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
3.8.10 16:21

Ahoj Pet, tak až si ho osaháš, napiš své pocity. Já jsem rozhodnutá též pro vzor Ebony :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí