Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím ![]()
Nemáte prosím některá zkušenost s tímto kočárkem? Moc se mi líbí, tak hledám nějaká doporučení ![]()
Děkuji
http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?…
silver crossy se mi libej, nejsou preplacany, takovy obyc. Ale tenhle nema otocny kolecka, takze se pri zataceni nadres. ![]()
nemám vlastní zkušenost, ael je to můj sen, i když barva vintage. Nechala jsem si ho předvádět v Brně na veletrhu před dvěma lety a od té doby jsem do něj zamilovaná. Tato značka všeobecně jsou kvalitní anglické kočárky a když mi ho předváděli-je jednak dost prostorný a jednak velice snadno přestavitelný na sportovní nástavbu, myslím si, že dobře propracovaný - můj starý Takko se s tím nedá absolutn srovnávat. Jenže mi už manža na druhé dítě nový kočár nedovolí, zvlášť ne, jestli fakt zruší to porodné, takže holt zůstane mým snem. a ty otočná kolečka…to je každého vkus, rozhodně si nemyslím, že by ses nadřela. Mn osobně se moc otočná kolečka na hlubokých kočárech nelíbí, já mám ráda tu klasiku a nikdy mi to nepřišlo, že bych se nadřela. I když samozřejmě s otočnýma je to asi pohodlnjší, ale my tu máme tak příšerný terén, že jsem ty klasické uvítala. Určitě ti ho schvaluju a jen závidím
![]()
á propo - oni dělají i podvozek s otočnýma, ale ten už se mi moc nelíbí…
zkušenost nemám, ale nadchnul mě..Je kouzelný..
Otočná kolečka jsou tedy podle mě dobrá věc..( ty bych chtěla určitě)
Ale ta kolébka - to je žůžo
![]()
Tak na hlubikym, bych mozna na tech otocnejch koleckach netrvala, taky neni miminko takovej „kus“, ale sportak a v nem treba jeste 12-ti kilovy batole to uz je drina.
Holky děkuju, moc jste mě potěšily
čekám miminko koncem prosince, takže velká kolečka i když ne otočná budou do sněhu ideální. Hlavně miminko bude krásně zachumlané a kryté proti větru v té hluboké korbě ![]()
Chystám se koncem týdne do Prahy omrknout ho na vlastní oči, věřím že ho budeme mít brzy doma ![]()
Vnitrni delka korbicky 75, to teda nicmoc, realne to bude treba 73, nase korbicka od quinny freestyle mela 72 a Mates musel do sportaku ve 4m, nevesel se ![]()
Jinak se mi moc libil, ale po trikolce jsem zjistila, ze ctyrkoli kocarek bez otocnych kolecek se mi tezko ovlada. Kvuli tomu jsem i upustila od sve vysnene inglesiny magnum.
čičinka píše:
Vnitrni delka korbicky 75, to teda nicmoc, realne to bude treba 73, nase korbicka od quinny freestyle mela 72 a Mates musel do sportaku ve 4m, nevesel se
Jinak se mi moc libil, ale po trikolce jsem zjistila, ze ctyrkoli kocarek bez otocnych kolecek se mi tezko ovlada. Kvuli tomu jsem i upustila od sve vysnene inglesiny magnum.
Já jsem nikdy nepochopila, jak se nemůže vejít 4m dítě do hlubokého kočáru. Tom má 10 měsíců, 10,5 kila, 74 cm a dávám ho spát do hluboké korby od Mutsyho pořád (MÁ TUŠÍM 73 CM). Na šířku se tam kupodivu vejde. A na délku tam ty děti přece nejsou s nataženýma nohama jak u měření u doktora.
Ještě chápu v zimě v fusakem - to asi takové ty červencové děti celou zimu v hlubokém nedají.
Silver cross jsou opravdu kvalitní kočárky. Já mám svůj sen s jedněma jejich golfkama, jenže u nás se prodávájí předražený. Kolegyně z mateřské centra má ten co jsi si vybrala ty, je s ním spokojená, jen je trošku blbý, když se něco porrouchá, protože jí kočárek posílali do anglie an opravu. To že nemá otočný kolečka je o zvyku, já u svého hlubokeho taky nemám.
lentilka Kdyby si mela zajem, muzu ti ty golfky na podzim dovezt. Jenom zalezi na tom, jak velky auto koupime a kolik kramu potahnem. Pocitam ze v UK budou levnejsi
Ale to jedine ze bys je moc chtela ![]()
Holky díky za názory
Čičinko, myslím že se mi miminko do hluboké korby vejde krásně i s fusakem, vzhledem k tomu že bude prosinčátko
. Na jaře fusak vyndáme a zase bude víc místa ![]()
Doufám že kočárek bude bez závad ![]()
Neumím si představit že bych nemohla broučka v kočárku houpat. Tohle je luxusní limuzínka ![]()
IMI píše:
lentilka Kdyby si mela zajem, muzu ti ty golfky na podzim dovezt. Jenom zalezi na tom, jak velky auto koupime a kolik kramu potahnem. Pocitam ze v UK budou levnejsiAle to jedine ze bys je moc chtela
IMI děkuju za nabídku, v UK se dají sehnat v přepočtu asi za 3000 myslím. U nás jsem nejlevnější viděla za 7000. Jenom nevím, jak by mi to prošlo doma ![]()
Přesně tenhle jsem si taky vybrala, v černé barvě. Ve středu si pro něj jedu
Koupili jsme sice starší, rok používaný, ale ještě v záruce. Tak doufám, že to bude OK . Akorát ho budu muset do prosince schovat…
Ahoj Pet, tak až si ho osaháš, napiš své pocity. Já jsem rozhodnutá též pro vzor Ebony ![]()