Kočárek - Baby Active Ballerina

2
11.7.10 12:17

Kočárek baby active ballerina

Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s tímto kočárkem.
http://kocarky.heureka.cz/…e-ballerina/
Nikde se o tomto kočárku nemůžu dočíst. Chtěli bychom klasický houpací kočárek (kombinovaný) s prostornou korbičkou. Ne
moc těžký a drahý. Můžete mi prosím poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20950
11.7.10 18:00

Zkušenosti prozatím s tímto kočárkem nemám, ale koupili jsme ho. :nevim: :lol: Vyzkouším v září. :mrgreen:

majjja píše:
Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s tímto kočárkem.
http://kocarky.heureka.cz/…e-ballerina/
Nikde se o tomto kočárku nemůžu dočíst. Chtěli bychom klasický houpací kočárek (kombinovaný) s prostornou korbičkou. Ne
moc těžký a drahý. Můžete mi prosím poradit?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.10.10 11:03

:-)

Ahoj Vanda,
v nejakej diskusii si písala, že máte kočík baby active ballerina. Ale nepísala si, ako si s ním spokojná. Ja som pôvodne chcela síce Inglesinu magnum, ale tie ceny…oslovil ma tento kočík, čo máš ty, len nenašla som zatiaľ nikoho, kto by ho mal a vedel mi teda poradiť. Jednak, čo ho na internete ponúkajú (aj to som našla len jednu predajňu 400km od nás), tak podľa obrázku mám dojem, že na tú športovú časť sa nedá dať búda, ale neviem, či to nie je len dojem. To už by bolo pre mňa prijateľnejšie ísť do Poľska, to mám „len“ 300 km :-D Aj to sa chcem opýtať, že kde ste ho kupovali, či sa nedá zohnať aj v Poľsku na trhu (a možno aj lacnejšie a aspoň by som ho videla naživo), či tam majú viacero farieb na výber, lebo ja chcem fialový. V ČR čo som našla nejaké ponuky na nete, tak to ponúkali o dosť drahšie než, čo som našla tú predajňu v SR. Ale hlavne chcem vedieť, ako ste s tým kočíkom vy spokojní. Môžem ťa poprosiť, či by si mi mohla odpovedať na mail? Sem som sa zaregistrovala, len aby som ti mohla napísať.
elenka.limova@gmail.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sklowska
18.12.10 21:34

balerina je perfektní lehounký praktický kočárek do každého počasí. korbička je velká prostorná. vřele doporučuji jsem s ním velice spokojená! dá se k němu dokoupit i autosedačka,kt se nasadí na podvozek!!!! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2
20.12.10 19:38

Ja sa ešte chcem opýtať na tú športovú časť. Videla som zatiaľ celý ten kočík len fotkách a tá búda na športovej časti mi pripadala taká nejaká tenká ako z papieru. Je to len môj dojem?
Neviem sa nikde dopátrať, kde by som ten kočík videla naživo a nemusela kvôli tomu cestovať stovky kilometrov. A zase objednávať kočku v mechu sa mi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sklowska
20.12.10 19:45

sportovní varianta nemá skutečně tak pevnou boudičku jako klasická verze, ovšem není to žádné pápeří a určitě vydrží naše povětrnostní podmínky. Pokud budete mít v zimě dobrý fusak i se záhlavím, máte vyhráno. Přes zimu je nejdůležitější podvozek a ten je na balerině opravdu spolehlivý a jak říkám já- jede sám! :andel:

• Citovat
  • Upravit
1092
11.5.12 14:30

Ahoj, mám prosbu na maminky, které vlastní kočárek Ballerina. Všude je uveden rozměr korby 80×38. Nevím ale zda se jedná o vnitřní, nebo vnější rozměr :nevim: rozhoduji se i mezi jinými kočárky, které mají vnitřní délku třeba jen 75, 77cm. No a nerada bych pak zjistila, že ta Ballerina má ve skutečnosti uvnitř ještě mín…
Takže kdo ho máte, můžete mi to, prosím, změřit? :andel: moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4