Jaký kočár pro dítě narozené v zimě?

41
16.7.10 10:06

Jaký kočár pro dítě narozené v zimě?

Ahoj všem. Řeším velké dilema, asi jako všechny nastávající maminy. Radostnou událost očekáváme na přelomu prosince a ledna. Ponořila jsem se do výběru kočáru a musím říct, že jsem z toho úplně hotová. Nic se mi nelíbí. Kéž by šlo od každého něco a postavit si vlastní superkočár. Potřebuju dobře skladný ( budu cestovat mezi sui a čr )lehký a aby zvládl terén. Ideálně ne s minikorbičkou. Teď jsem u Jané unlimit Formula. Poradíte někdo z vlastní zkušenosti? Klidně i o jiném typu. PS: neočekávám malé dítko, protože na to nemáme rodinné předpoklady (manžel má 2 m :-D )
díky moc všem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3201
16.7.10 11:11

Podivej se na Concord Neo nebo Concord Fusion. Ja mam ten prvni. Zaklad je sportak s podvozkem, velmi lehky a skladny. Pak dokoupis korbicku, maji dva druhy, ja mela Proton a nakonec autosedacku Ion. A mas super trojkombinaci. Kdyz jezdim s kamaradkou nasi Thalii, vejde se nam do kufru muj Concord a jeji Jane. Ovsem Jane zabira mnohem vice mista :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
16.7.10 11:39

Díky moc, Neo nevím odrazují mě ty malinká kolečka. Kvůli terénu. O Fusionu jsem uvažovala. Jezdíš s tím v terénu? A korbička ti vydržela jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21897
16.7.10 12:45

Ahoj,Concord je opravdu prostorny kocar,navic moc krasny :wink: ,ale spis mestsky,do terenu tedy nic moc,dle meho nazoru,ale neco mensiho zvladne taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.7.10 13:43

mrkni na peg perega, ja na ne nedam dopustit a maj velikou korbu. malej ma cca 8kg, 69cm a jeste se tam vejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
16.7.10 15:01
Jitull píše:
Díky moc, Neo nevím odrazují mě ty malinká kolečka. Kvůli terénu. O Fusionu jsem uvažovala. Jezdíš s tím v terénu? A korbička ti vydržela jak dlouho?

Mala nebyla „kocarkove dite“ - po sestinedeli jsem kocar nepouzivala, jen jsem satkovala. V 5m sem ji dala do sprotaku. Ale jinak se do korbicky vejde jeste ted :lol: Navic pokud nekde potrebuju kocar vynest do schodu, zvladam to sama, je opravdu lehoucky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí