Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všem. Řeším velké dilema, asi jako všechny nastávající maminy. Radostnou událost očekáváme na přelomu prosince a ledna. Ponořila jsem se do výběru kočáru a musím říct, že jsem z toho úplně hotová. Nic se mi nelíbí. Kéž by šlo od každého něco a postavit si vlastní superkočár. Potřebuju dobře skladný ( budu cestovat mezi sui a čr )lehký a aby zvládl terén. Ideálně ne s minikorbičkou. Teď jsem u Jané unlimit Formula. Poradíte někdo z vlastní zkušenosti? Klidně i o jiném typu. PS: neočekávám malé dítko, protože na to nemáme rodinné předpoklady (manžel má 2 m
)
díky moc všem ![]()
Podivej se na Concord Neo nebo Concord Fusion. Ja mam ten prvni. Zaklad je sportak s podvozkem, velmi lehky a skladny. Pak dokoupis korbicku, maji dva druhy, ja mela Proton a nakonec autosedacku Ion. A mas super trojkombinaci. Kdyz jezdim s kamaradkou nasi Thalii, vejde se nam do kufru muj Concord a jeji Jane. Ovsem Jane zabira mnohem vice mista ![]()
Díky moc, Neo nevím odrazují mě ty malinká kolečka. Kvůli terénu. O Fusionu jsem uvažovala. Jezdíš s tím v terénu? A korbička ti vydržela jak dlouho?
Ahoj,Concord je opravdu prostorny kocar,navic moc krasny
,ale spis mestsky,do terenu tedy nic moc,dle meho nazoru,ale neco mensiho zvladne taky.
mrkni na peg perega, ja na ne nedam dopustit a maj velikou korbu. malej ma cca 8kg, 69cm a jeste se tam vejde
Jitull píše:
Díky moc, Neo nevím odrazují mě ty malinká kolečka. Kvůli terénu. O Fusionu jsem uvažovala. Jezdíš s tím v terénu? A korbička ti vydržela jak dlouho?
Mala nebyla „kocarkove dite“ - po sestinedeli jsem kocar nepouzivala, jen jsem satkovala. V 5m sem ji dala do sprotaku. Ale jinak se do korbicky vejde jeste ted
Navic pokud nekde potrebuju kocar vynest do schodu, zvladam to sama, je opravdu lehoucky.