Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahojky holky…tak po dlouhém rozhodování zvítězil kočárek v-travel.....původně sem ho nechtěla kvuli těm předním klečkum,myslela sem si že se stím blbě jezdí…ale opak
jezdí se mi sním parádně…akorád sem skyšela že se hodně dává na reklamaci kvuli kolečkum…že praskají a tak..máte zkušenosti s tímto kočárkem?????děkuji
http://www.webroucek.cz/detail.php?…
Máme, přední kolečka jsme přefoukli a ten plast se trošku zkroutil a při rychlé jízdě přední kolečka někdy „vibrují“, klepou se. Ale občas jsem na to narazila i u jiných kočárů. Párkrát mi kolečko upadlo
, přítel tam pak dal normální matičky a OK.
Mnéhem lépe se s ním jezdilo jako s hlubokým, to fakt nemůžu nic vytknout, sporťák už horší, jakoby špatně vyvážený. Ale zas na zimu do sněhu byl dobrý a když je teplo, máme cca od 11 měsíců Majdy bytelnější golfky a jezdíme s nima.
Za ty prachy si myslím, že udělá dobrou službu.
Mno, tak já se do V-travel absolutně zamilovala, jinej nechtěla a nakonec budem kupovat jinej, páč jsem si přečetla xdiskuzí na téma V-travel a takovejch stížností, jako na tento kočárek, jsem u žádného jiného neviděla
Převažovaly dokonce nad dobrýma zkušenostma..A mrzí mě to, drandilo se s ním v obchodě nejlíp ![]()
Stěžujou si hlavně na sporťák a to hodně, pak na ty kolečka, na co konkrétně ti neřeknu, už si nevzpomenu, budeš si muset prostudoavt diskuze sama..
právě s hlubokou verzí sem spokojená…a sportáki do budoucna koupíme asi jinej.....uvidíme…hlavně abych ojezdila zimu=) ![]()
My jsme měli V-Cross a nedám na něj dopustit! Když pominu nádherný design, který mi hoodně lidí chválilo, tak jsem s ním neměla absolutně žádný problém, ani s kolečkama, ani s ničím jiným. No, asi jsem měla štěstí.. ![]()
Anduli píše:
My jsme měli V-Cross a nedám na něj dopustit! Když pominu nádherný design, který mi hoodně lidí chválilo, tak jsem s ním neměla absolutně žádný problém, ani s kolečkama, ani s ničím jiným. No, asi jsem měla štěstí..
asi záleží kdo na jakej kus narazí......řekla ybch že každej kus je origoš ![]()
Taky jsem spokojená a jezdíme skoro rok.Máme V Max podvozek,jako máš na fotce a bez sebemenší chybičky.