Kočárek v_travel

20.7.10 13:33

kočárek v_travel

ahojky holky…tak po dlouhém rozhodování zvítězil kočárek v-travel.....původně sem ho nechtěla kvuli těm předním klečkum,myslela sem si že se stím blbě jezdí…ale opak :mrgreen: jezdí se mi sním parádně…akorád sem skyšela že se hodně dává na reklamaci kvuli kolečkum…že praskají a tak..máte zkušenosti s tímto kočárkem?????děkuji :-D http://www.webroucek.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
20.7.10 13:52

Máme, přední kolečka jsme přefoukli a ten plast se trošku zkroutil a při rychlé jízdě přední kolečka někdy „vibrují“, klepou se. Ale občas jsem na to narazila i u jiných kočárů. Párkrát mi kolečko upadlo :twisted: , přítel tam pak dal normální matičky a OK.

Mnéhem lépe se s ním jezdilo jako s hlubokým, to fakt nemůžu nic vytknout, sporťák už horší, jakoby špatně vyvážený. Ale zas na zimu do sněhu byl dobrý a když je teplo, máme cca od 11 měsíců Majdy bytelnější golfky a jezdíme s nima.

Za ty prachy si myslím, že udělá dobrou službu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
20.7.10 14:09

Mno, tak já se do V-travel absolutně zamilovala, jinej nechtěla a nakonec budem kupovat jinej, páč jsem si přečetla xdiskuzí na téma V-travel a takovejch stížností, jako na tento kočárek, jsem u žádného jiného neviděla :-( Převažovaly dokonce nad dobrýma zkušenostma..A mrzí mě to, drandilo se s ním v obchodě nejlíp :-(
Stěžujou si hlavně na sporťák a to hodně, pak na ty kolečka, na co konkrétně ti neřeknu, už si nevzpomenu, budeš si muset prostudoavt diskuze sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.10 14:11

právě s hlubokou verzí sem spokojená…a sportáki do budoucna koupíme asi jinej.....uvidíme…hlavně abych ojezdila zimu=) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
20.7.10 14:13

My jsme měli V-Cross a nedám na něj dopustit! Když pominu nádherný design, který mi hoodně lidí chválilo, tak jsem s ním neměla absolutně žádný problém, ani s kolečkama, ani s ničím jiným. No, asi jsem měla štěstí.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.10 14:14
Anduli píše:
My jsme měli V-Cross a nedám na něj dopustit! Když pominu nádherný design, který mi hoodně lidí chválilo, tak jsem s ním neměla absolutně žádný problém, ani s kolečkama, ani s ničím jiným. No, asi jsem měla štěstí.. :-)

asi záleží kdo na jakej kus narazí......řekla ybch že každej kus je origoš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
21.7.10 21:46

Taky jsem spokojená a jezdíme skoro rok.Máme V Max podvozek,jako máš na fotce a bez sebemenší chybičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.10 18:35
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat