Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, prosím vás o radu co máte tyto dva kočárky doma v té nové verzi 2012..Četla jsem tu plno diskuzí, ale všechny jsou starý.. Zajímali by mě vaše zkušenosti s těmito kočárky.. Četla jsem ze espiro GTX je těžší než enzo evo tak by mě zajímalo jeslti je ten kočárek těžký a hůře se ovládá nebo ty kila jen tak matou.. A taky by mě zajímalo u Enza Eva jeslti se sportovní verze dá ototičit na obě strany nikde jsem to nenašla.. A jak jste s oběma kočárky spokojeni. Díky za vaše zkušenosti
Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?
Přidejte zkušenost s Espiro Enzo EvoAhoj, tak my máme Espiro Enzo Evo, ale zatím jsme ještě nevyjeli, protože čekáme každým dnem, kdy se nám ta maličká vyklube
. Takže můžu jen napsat, že sportovní verze se otočit nedá. Jinak já ho vybírala podle toho, že je jeden z nejlehčích kombinací na trhu a má dost velkou hlubokou korbu. Dobře se ovládá a designově je moc pěkný. ![]()
Mě se právě taky hrozně líbí a není ani drahej..ten sporták je teda otočený jak? Nevím jak bych to řekla je to tak že mamča stojí za kočárkem a prcek kouká před sebe na cetu? Jako normálně sportáky? Nebo dítě kouká na mamku?
Teda už jsem to našla na obrázku tak to by mi ani nevadiloo že nejde přehazovat na druhou stranu.. Takže je lehkej jo to je super právě s emi líbí ještě to GTX ale je o tři kg těžší což si myslím že bude asi dost..A jakou máte barvu?
Ahoj, taky máme Enzo, ale teprve na něj čekáme. Jsou hrozný dodací podmínky. Máme ho v černé barvě…Snad by měl tento týden přijít.
Mám ozkoušený oba. GTXko je o dost nižší, blíž k zemi, což se mi teda moc nelíbilo a sporták mě taky nenadchl… Takže u nás po dlouhým přemýšlení a vybírání vyhrál Enzo. Tak uvidíme… ![]()
Aha tak to je taky dobré vědět..Nejraděj byhc chtěla najít nějaký obchod kde by měli oba na prodejně abyh je mohl aodzkoušet ale asi se b ude hledat takový obchod těžko..U nás toho moc není a v olomouci taky nic tam to mám prolezlí tak někde jinde musíme pohledat.. Právě jsem koukala že u té starší verze enza m ají hezčí barvičky ta nová má takový samý tmavý a já jsem dost na ostrý
Ale zas kvůli nějakýmu hmyzu je to určitě lepší. Tak by se mi asi líbila ta fialová.. ale záleží jaká je ve skutečnosti..
Fialová u Enza je taková tmavší, lesklejší mě přijde. To u toho GTXka je hezčí
Já viděla na prodejně oba, takže je mám ozkoušený oba…Musíš si zajet asi do většího města na kočárky, nevím, odkud jsi…Nebo si to obvolat, abys nejezdila zbytečně…
Právě jsme ze šumperka a tady nic není v olomouci tak yne ale našla jsme nějakou internetovou adresu obchodu v Přerově kde je mají na internetu oba a ještě jeden co s emi líbí tak tam napíšu jestli je mají na prodejně a pak tam zajedeme.. akorád barvy tam všechny u rčitě mít nebudou..Mno jetě by se mi l ibila ta modrá červená určitě ne a zelená mno nevím asi bych ji musela vidět ![]()
Zelenou jsem neviděla, ale prý je hodně tmavá, taková spíš khaki/vojenská/…
Mno prave tato verze ma samy tmavy barvy.Tak kdyby jste mela nejaky fotecky az vam dojde tak bych se rada koukla jak vypada ve skutecnosti.
No, já mám černej, na tom není nic extra…Vypadá stejně jako na fotkách…
Já sice ještě nejsem těhu, ale už taky koukám po kočárcích a děsně se mi líbí enzo evo fialový ![]()
Ten se mi právě taky líbí měla jsem vybraný abc design condor nebo viper, ale se vším by vyšel na 14 000 což je por nás docela dost tak jsme hledala něco levnějšího a jsme dost vybíravá ale tenhle je moc hezkej..