Esprico - máte zkušenosti?

1247
25.10.13 20:10

Esprico - máte zkušenosti?

Krásný večer,
chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost se žvýkacími tabletami Esprico http://www.esprico.cz/esprico.html. Ráda bych je zkusila, ale zajímalo by mě, jestli jste někdo u svého dítěte zaznamenal při jejich užívání nějaké zlepšení, pokroky apod. Dneska jsem byla se synem u speciální psycholožky a ta mi Esprico víceméně doporučila.
Děkuji za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1533
10.12.13 16:49

Nam je tez doporucil neurolog pro syna s add a benigni epilepsii. a taky by me zajimalo, jestli nekdo zpozoroval zmenu. na heureka srovnani cen jsem nasla jen pozitivni reakce. jinak zatim bere omega 3- maxicor. je jasne ze to neuskodi, ale je to docela palka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.14 18:16

benibní epilepsie

Holky máte někdo dítko s benigní epilepsií?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
15.11.15 20:21

Ozivuji-nejake zkusenosti s ucinky na deti s adhd? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
16.11.15 22:56

@Estericka taky by mě zajímalo, byl nám víceméně doporučen, ale zatím jsem ho nedala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
2.5.18 14:35

Oživení diskuse ☺

Ahoj,
my jsme Esprico dávali a bylo to fajn, rozhodně jsem viděla výsledky, lépe řečeno, vždycky bylo vidět, když jsme na nějakou dávku zapomněli nebo nestihli opatřit zavčasu nové balení a nastal výpadek. Nicméně, posledních několik měsíců není Esprico nikde k sehnání (museli jsme nahradit Eye q, přidat k němu další doplňky, protože neobsahuje všechny složky jako Esprico), ale zatím to pořád není ono. :? Neví někdo, co se stalo, že ho už nikde nemají? Předem díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková