Esprit vs Depemo v-cross

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11966
24.11.08 19:03

Esprit vs Depemo v-cross

ahoj holky, sice hodně brzo, ale sháním co nejvíc názorů…

Po kočárkách koukám už hodně dlouho, ale teď už účelně… velmi mě zaujala teutonie, ale to mi bylo dnes rozmluveno… tak to bylo i s implastem…

byl mi nabídnut kočárek

http://www.kocarky-lvicek.cz/…-Fusion-2009

vzhledově mě až tak moc neuchvátil (asi protože ho měli v obchdoě pouze v béžové barvě), jinak kočárek velmi prostorný, jak korbička, tak i sporták… velmi lehký a dobře ovladatelný… máte některá zkušenosti???Ještě mi byl nabídnu x-lander, jenže s ním teď jezdí každá druhá maminka.

Ale velmi se mi líbí tento kočárek

http://www.mimi-kocarky.cz/…-100259.html

na ten nemůžu najít nikde názory maminek, tak prosím napište, kdo ho znáte…

A ještě se mi velmi líbí tenhle

http://www.mimi-kocarky.cz/…-100431.html

Poslechnu si jakýkoliv názor.

Já hledám kočárek, aby byl prostorný (hlavně ta sportovní verze), lehký, dobře ovladatelný (i v terénu), plusem bude sporták možný mít pro i proti směru jízdy…

Tak předem moc děkuji za názory a doufám, že jich tu bude požehnaně, abych se mohla rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jjelena
24.11.08 21:45

Ahojky, jukla jsem na ty tvoje kočárky a ani jeden z nich neznám, nicméně pro druhou dceru jsem vybírala opravdu pečlivě a V Cross byl jeden z mých favoritů. Nicméně mi byl prodejcem rozmluven, že není moc do terénu jako je les nebo hory. Nakonec jsme koupili Mikrus Alu Sprint a je to naprostá bomba!!! Můžu jen doporučit, sice se trochu zasekává otočný kloub na podvozku, ale to stačí jen prostříknout silikonem a je to vcajku. Za rok mi to manžel prostříknul jen 2×. Dcera je na zimu, tak jsem vybírala velkou a pevnou korbu, sporták je úžasný taky a vejde se do něj i 2,5letá dcera, autosedačka je i s nánožníkem a bomba je, že všechny nástavby jsou otočný po obou směrech jízdy, což je mnohem lepší než přehazovací rukojet.

Kamarádka si ted koupila pro mimčo kompletní trojku Jané Nomad a ten taky vypadá celkem dobře.

K těm co máš vybraný ty snad jen to, že od Espiro máme golfky, Magic 3 a jsem s nima moc spokojená, chtěla jsem ten
samý typ od Moon, ale s těma má kamarádka jen problémy.

Tak dobře vyberte a dej sem pak vědět, já jsem trochu magor do kočárků, tak mě to zajímá. Jo a jak píšeš, X Lander mě taky moc nebere, stejně jako Jané Slalom Pro… krásnej, ale už profláklej.
 Radka

• Citovat
  • Upravit
11966
24.11.08 22:43

Děkuji za názor a tip… :D

Doufám, že budou ještě další!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.12.08 22:28

Tak já mám V-cross. V lese jsem s ním teda nebyla=) Je super, zatím nemám žádnou výhradu… Až na to, že všude píšou poloh. záda v korbě, což teda nemá. Nebo hodně dobře schované. Čtyřkolka se výborně ovládá. Mamky s těmi tankoidními kombinacemi většinou koukají, otočím se prakticky na místě jednou rukou… Zatím jezdím s korbičkou, malá má 6 týdnů, ale sporťák jsme testovali na 2 leté neteři a vyhovuje. Tady mě napadá taková komplikace - madlo není nějak jednoduše odcvakávací, určitě ho nebudu pokaždé sundávat. Oproti jiným, které jsem zkoušela po obchodech, dobře pruží (dají se nastavit dvě polohy, měkčí a tvrdší). A na nacvaknutí autosedačky je třeba adaptér, který jsme při prvním výletu se sedačkou nechali doma=)) takže jsme sedačku tahali v rukách, od té doby je pořád v kufru=) Za ty peníze si myslím, že je to bezva kočár.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.12.08 22:28

Tak já mám V-cross. V lese jsem s ním teda nebyla=) Je super, zatím nemám žádnou výhradu… Až na to, že všude píšou poloh. záda v korbě, což teda nemá. Nebo hodně dobře schované. Čtyřkolka se výborně ovládá. Mamky s těmi tankoidními kombinacemi většinou koukají, otočím se prakticky na místě jednou rukou… Zatím jezdím s korbičkou, malá má 6 týdnů, ale sporťák jsme testovali na 2 leté neteři a vyhovuje. Tady mě napadá taková komplikace - madlo není nějak jednoduše odcvakávací, určitě ho nebudu pokaždé sundávat. Oproti jiným, které jsem zkoušela po obchodech, dobře pruží (dají se nastavit dvě polohy, měkčí a tvrdší). A na nacvaknutí autosedačky je třeba adaptér, který jsme při prvním výletu se sedačkou nechali doma=)) takže jsme sedačku tahali v rukách, od té doby je pořád v kufru=) Za ty peníze si myslím, že je to bezva kočár.

• Citovat
  • Upravit
11966
9.12.08 15:36

ahoj anonimní,

moc děkuji za Tvůj názor… ještě popřemýšlim :D zatím stále vybírám a názory dalších maminek si ráda poslechnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí