Estrofem zkušenost

99
24.9.10 23:32

estrofem

Zdravím maminky potenciální i ty, co se jim zadařilo. My máme Adámka (20 měsíců) a snažíme se o druhé miminko. Mudr mi nasadil Estrofem (3× denně, což je dost silná dávka). Máte někdo zkušenost? Už při 1. otěhotnění to šlo cestou hormonální substituce, ale takhle vyskoké dávky jsem neměla…Mudr řekl, že moje vaječníky totálně spí a musíme je nastartovat, aby tvořila vajíčka…Aby bylo vůbec co podporovat… Poprvé nám to šlo celkem hladce. Díky za každou zkušenost k Estrofemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1142
24.11.11 21:43

4 tablety Estrofemu kolem ovulace

ahoj holky, chtěla bych obnovit tuto diskuzi ačkoliv mám trochu jiný dotaz než zakladatelka. Dnes jsem 13 den cyklu (ovulaci mívám nepravidelně cca 18 den) a byla jsem na gyndě. Už nějakou dobu se snažíme, tak jsem chtěla zkusit folikulometrii. Folikuly jsou v pořádku, ale mám prý nízkou sliznici. Dr. mi napsal Estrofem s tím, že si mám vzít celkem 4 - dnes večer, zítra ráno a večer a v sobotu ráno (pochopila jsem, že kvůli té sliznici) - a pak už nic. Koukala jsem na příbalový leták a trochu mě vyděsil. :? Jinak po ovulaci beru Utrogestan 1-0-1 na 7 dní. Chtěla jsem se zeptat, zda nemáte některá obdobnou zkušenost s braním Estrofemu?
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
24.11.11 21:44

ještě jsem zapomněla dodat, že jsem dostala injekci Pregnylu na vyvolání ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
13.4.12 15:17

Ahoj chtěla jsem se zeptat kdo bral estrofem zda jste mněla některá hustý čirý výtok. Beru ho poprvé 6den 2-0-2 příprava na KET a dnes mi začalo pobolívat břicho + ten výtok.
díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
9.6.12 23:07

ahojky mě ho doktor napsal na,,probuzení vaječníků",antikoncepci jsem brala 7 let,vysadila jsem loni v červenci a nic.beru ho od února vždy 21-25 DC,pak následuje injekce agolutinu,po které dojde ms do 14 dní.Po estrofemu mě strašně boleli vaječníky a menstruace byla strašně silná a bolestivá,bolsti hlavy,břicha,dokonce mi bylo na zvracení,ale co bysme pro mimi neudělali,že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
12.6.12 10:48

Estrofem jsem brala 3tbl denně před KET, je na růst sliznice. Bylo mi zle a občas jsem i špinila. Markétce je dnes 8 měsíců, takže estrofem za to stál… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
12.6.12 20:02

Ja s nim nemam zadnej problem a beru 3 denne. jsem pred ket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
13.6.12 14:08

@Térouš Kdy jdeš na KET? Hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
13.6.12 14:23

Uz stimuluju, tak zhruba za deset dni. dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.8.12 19:43

Estrofem + Duphaston

Zdravím všechny snažilky a chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenost s kombinací Estrofem 2mg a Duphaston. Půl roku se snažíme o mimi, nešlo to, důvodem je moje nízká sliznice. Proto jsem dostala tyto léky. 1-15DC Estrofem, 15-25DC Duphaston. Obojí jednou denně.
Otěhotněl někdo s touto kombinací? Četla jsem, že Estrofem může blokovat ovulaci, což mě docela vyděsilo…Děkuji za každou informaci. Lada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sylvie N
4.6.13 13:44

Estrofen a postava?

Jak moc se mění figura? Je to určitě vedlejší problém a nedůležitý…ale… :D

• Citovat
  • Upravit
6
4.6.13 14:19

Přibrala jsem asi 3 kg, usadilo se mi to hlavně na břiše a bocích. Naštěstí jsem to mohla vysadit a zhubla jsem na původní stav. Při braní se mi akorát strašně moc zhoršila pleť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sylvie N
4.6.13 14:30

změna postavy?

A co prsa…jak se měnila? Mám 4 ted´…

• Citovat
  • Upravit
6
4.6.13 14:36

Prsa beze změny :)