Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,jsem tady nová.Potřebivala bych radu.Snažíme se s manželem zhruba půl roku o miminko.Pohl.styk byl zhruba před 4 týdny.18.9.jsem měla dostat menses,ale nedostavila se.Nemám ranní nevolnosti,ani bolesti prsou.Jen mně občas píchne v podbřišku a mírně mně chvílemi pobolívají zada.Test jsem si ještě nedělala.Přijde mi,že na test je ještě brzo.Děkuji za radu.Ahoj Klára ![]()
k.stein píše:
Ahoj,jsem tady nová.Potřebivala bych radu.Snažíme se s manželem zhruba půl roku o miminko.Pohl.styk byl zhruba před 4 týdny.18.9.jsem měla dostat menses,ale nedostavila se.Nemám ranní nevolnosti,ani bolesti prsou.Jen mně občas píchne v podbřišku a mírně mně chvílemi pobolívají zada.Test jsem si ještě nedělala.Přijde mi,že na test je ještě brzo.Děkuji za radu.Ahoj Klára
Myslim, ze do tebe nikdo nevidi. Udelej si test a uvidis. Mamatesty jsou citlivy a meli by potvrdit uz v den planovane MS ![]()
Klárko já bych testovala jak o život
.Mě vyšel test pozitivní třetí den po vynechání menstruace a ty ty už jsi dávno,zkus to a začni mamatestem tomu věřím já osobně nejvíce..Jinak ty nevolnosti jsem zkraje také vůbec neměla,ale přesně jak píšeš píchalo mě v podbřišku,bolesti jaksi celého já a také mírný tlak v prsou.Uvidíš otestuj se přeji hooodně štěstíčka ![]()
Pokud se měla MS dostavit 18.9., tak na test brzo není, klidně si ho udělej. Nebo si zajdi na krev jako samoplátce, to je jistota.
Já bych řekla, že na test brzo není
Prostě ho zkus a buď vyjde pozitivní nebo ne
od nás se to nedozvíš ![]()
No já bych ty krevní testy nehrotila,těch odběrů bude v těhotenství opravdu mega,test je pro začátek nejlepší volba myslím ![]()
ježiš já to mít jako ty,už stojím fronty v lékárně na testík
test se může dělat už v prvním dnu po zpoždění MS.přeji ať jsou tam dvě čárky a napiš jak to dopadlo.. ![]()
Já si dělala test v den, kdy jsem měla dostat MS a už tam byl duch
.