Mohu být těhotna?

16
24.9.10 13:28

Mohu být těhotna?

Ahoj,jsem tady nová.Potřebivala bych radu.Snažíme se s manželem zhruba půl roku o miminko.Pohl.styk byl zhruba před 4 týdny.18.9.jsem měla dostat menses,ale nedostavila se.Nemám ranní nevolnosti,ani bolesti prsou.Jen mně občas píchne v podbřišku a mírně mně chvílemi pobolívají zada.Test jsem si ještě nedělala.Přijde mi,že na test je ještě brzo.Děkuji za radu.Ahoj Klára :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19494
24.9.10 13:30
k.stein píše:
Ahoj,jsem tady nová.Potřebivala bych radu.Snažíme se s manželem zhruba půl roku o miminko.Pohl.styk byl zhruba před 4 týdny.18.9.jsem měla dostat menses,ale nedostavila se.Nemám ranní nevolnosti,ani bolesti prsou.Jen mně občas píchne v podbřišku a mírně mně chvílemi pobolívají zada.Test jsem si ještě nedělala.Přijde mi,že na test je ještě brzo.Děkuji za radu.Ahoj Klára :-)

Myslim, ze do tebe nikdo nevidi. Udelej si test a uvidis. Mamatesty jsou citlivy a meli by potvrdit uz v den planovane MS :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
24.9.10 13:33

Klárko já bych testovala jak o život :).Mě vyšel test pozitivní třetí den po vynechání menstruace a ty ty už jsi dávno,zkus to a začni mamatestem tomu věřím já osobně nejvíce..Jinak ty nevolnosti jsem zkraje také vůbec neměla,ale přesně jak píšeš píchalo mě v podbřišku,bolesti jaksi celého já a také mírný tlak v prsou.Uvidíš otestuj se přeji hooodně štěstíčka :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10178
24.9.10 13:34

Pokud se měla MS dostavit 18.9., tak na test brzo není, klidně si ho udělej. Nebo si zajdi na krev jako samoplátce, to je jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.10 13:38

Já bych řekla, že na test brzo není :-) Prostě ho zkus a buď vyjde pozitivní nebo ne :-)) od nás se to nedozvíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
24.9.10 13:39

No já bych ty krevní testy nehrotila,těch odběrů bude v těhotenství opravdu mega,test je pro začátek nejlepší volba myslím :-)

• Citovat
  • Upravit
441
24.9.10 14:21

ježiš já to mít jako ty,už stojím fronty v lékárně na testík :dance: test se může dělat už v prvním dnu po zpoždění MS.přeji ať jsou tam dvě čárky a napiš jak to dopadlo.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
24.9.10 14:34

Já si dělala test v den, kdy jsem měla dostat MS a už tam byl duch :palec: .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex