Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím Vás ženy, chci se zeptat beru estrofem před KET. Z prvniho ivf mame mimi. Ted stimuluji 2×1 prasek a pristi tyden na KO UTZ. Řekněte mi, máme o víkendu rodinnou oslavu, když si dám nějaké víno nebo pivo bude to vadit? Ovlivní to něco? Nechci nic zanedbat, ale na druhou stranu nechci na to pořád myslet. Nemluvim o tvrdem alkoholu, ten mě ani nenapadl. Děkuji za rady, zkušenosti, názory
Je to sice už neaktuální, bohužel jsem na tvůj dotaz narazila až teďkon :-/… i já beru Estrofem a v sobotu 25.4. jsme měli v rodině svatbu, měla jsem stejné obavy jako ty, tak jsem volala do caru a tam mě ujistili, že si klidně s mírou mohu alkohol dát
, takže je to o. k.
… teď už jsem 2. den po KETu ![]()
@Veronique123 Děkuji
tak držím palce ať vše dobře dopadne.. já testila už 7 dní po ket a bylytam //, podle mudr jsem teď 6+1 ![]()
@Mischellka88 tak to moooooc gratuluji, moc, moc bych si ty vytoužené // přála, je to už můj třetí pokus, při druhém šlo o bioch. těhotenství, ořvala jsem to jako želva, ale bojujeme dál… zbyl nám jeden mrazáček, tak doufám, že ten je hodně silný a pořádně se udrží
, zatím je mi fajn, jen mě trochu pobolívá hlava, ale trpím na migrény, tak mě to ani nepřekvapuje :-/… ještě jednou ti Miško gratuluji a drž se ![]()
@Veronique123 moc ti dekuji a verim, ze to vyjde…:-) dej mi vedet az budes testit
at ti muzu pogratulovat ![]()
@Mischellka88
děkuji… určitě se ti ozvu… jsem napnutá jako kšandy
… už abych byla aspoň těch 14 dní ![]()
@Veronique123 to utece
ja testila po techh 7 mi dnech a pak az do krve..:-) ted mam kontrolu ode dneska za tyden ![]()
@Mischellka88
asi to také nevydržím a zkusím test už po sedmi dnech ![]()
@Veronique123 a ty si mela jakeho bojovnicka? Nam davali skoro 6 ti denno embryjko