Estrofem - máte zkušenost, prosím?

58
1.2.17 19:50

Estrofem - máte zkušenost, prosím?

Pěkný večer, holky… Prosím, má některá z Vás zkušenost s hormony Estrofem? Už rok nemám menstruaci a můj gynekolog mi je po pár vyšetřeních předepsal… Už teď trpím na otoky nohou…A horko těžko si držím váhu…Tak se bojím toho, že se ještě více závodním a priberu? Díky moc za zkušenosti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2098
1.2.17 20:02

Jak dlouho to mas brat? Dlouhodobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
1.2.17 20:06

Brala jsem ho nekolik mesicu v kuse a nic jsem nepribrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
1.2.17 20:06

@mishama Ahojky, bohužel tě moc nepotěším. Já Estrofem beru bez přestávky skoro 3 roky + navíc ještě s Proverou. Estrofem sám mi nezabral. Bohužel jsem taky díky hormonům přibrala a jsem zavodněná. Nic jiného mi ale nezbývá.:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
1.2.17 20:18

@mishama já Estrofem brala, ale váha nahoru mi nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
1.2.17 20:18

..

Zatím je mám brát 28dni…Poté kontrola a buď pokračovat nebo mi je prý změní. Bojím se co to se mnou udělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.19 08:29

@mishama Zdravim. Holky je mi 30 a taky ten stejny problem. Rok bez menstruace. Na klesajici hormany mam Estrofem. Prispevek je z roku 2017, tak jak to tedy dopadlo? Podarilo se to tim srovnat? Moc dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
1.4.19 16:22

Ahoj. Ja mam mns relativne ok. Teda 4 dny +- 2 dny okolo terminu. Ale estroferm jsem dostala pred KET. Beru 1-1-1, a ted jeste duphaston, 2-1-1 az do odberu krve. a myslim ze se mi zvetsily prsa.. tak o cislo asi. Mam je strasne jakoby plny a trochu mne pobolivaji. Ale to mi delal predesle mesice i samotny Duphaston

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.20 09:51

Beru Duphaston a Estrofen, na upraveni menstruace

Ahoj holky, mate někdo zkusenosti s uzivanim Estrofenu, mam ho sotva tyden, beru 3denne a mam pocit, ze mi vaha leze pomalu nahoru. Vim, ze jsou to hormony a ze se s tim musi pocitat. Nemam chut se prejidat, spis mi pripada, ze jim min. Duphaston budu uzivat az týden pred menstruaci. Hormony mam poprve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí