Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jaké máte zkušenosti s Ovocanem? Opravdu tak pomáhá při opakovaných zánětech a mykózách?
Vybrala jsem dvě balení a zatím dobré. Dost mě to překvapilo, mykózy se mi vrací už roky. Je fakt, že jsem hodně na sladké, tím tomu moc nepomáhám. Ani teď jsem dietu nedržela a nedržím, jen jsem omezila kupované buchty a koláče. Tak čekám, jestli účinek vydrží. Jedno balení bylo málo, ale po dvou jsem úplně bez problémů, bez výtoků, tak jsem zvědavá, jestli to vydrží. Zkusím vydržet a trochu ty cukry omezit. Jestli se mi mykóza vrátí, zkusím tohle : http://scarlett-medicaherba.cz/
Děkuji za typ. Já teď zkouším Candivac a pokud nezabere, přemýšlím právě o Ovocanu, pokud nezabere ani ten, zkusím váš typ. Moje problémy začaly až po druhém porodu, ale říkám si, jestli za to nemůže i Mirrena, kterou jsem si nechala po porodu zavést. Pokud nic nezabere, půjde ven a budu doufat, že to přejde. Už to trvá skoro 3 roky a zatím nic nezabralo. Mudr. říkal, že to není vyloženě zánět, ale prý mám nezdravě moc silný výtok. Je to začarovaný kruh. Kvůli výtoku jsem stále na slipových vložkách a kvůli nim se mi asi i vrací mykózy, ale bez té slipovky to fakt nejde. I když si mykózu přeléčím, stále stejně mám silnější výtok, ale bez jakýkoliv jiných obtíží.
Je pravda, že mykózy teď nemívám, nicméně jakýsi výtok přetrvává. Zkoušela jsem dvě balení Candivacu, dvě balení Ovocanu a nakonec i Scarlett. Scarlett mám v plánu koupit znovu, mám z ní dobrý pocit. Jsem přesvědčená, že je to opravdu tou Mirrenou. Ještě pořád ji mám
, stále odkládám to vyndání.
@ivaneví píše:
Je pravda, že mykózy teď nemívám, nicméně jakýsi výtok přetrvává. Zkoušela jsem dvě balení Candivacu, dvě balení Ovocanu a nakonec i Scarlett. Scarlett mám v plánu koupit znovu, mám z ní dobrý pocit. Jsem přesvědčená, že je to opravdu tou Mirrenou. Ještě pořád ji mám, stále odkládám to vyndání.
Diky za info. Jo kvuli tomu jsem si nenechala dat telisko. Mela jsem strach z techto veci. Jinak ja resila vytoky s dr pres cinskou medicinu. A rekl, ze jsem zahlenena, pokud to trva delsi dobu (u me zahleneni vic jak rok), jsou tim postizene vsechny sliznice, na nich se pak mnozi ruzne bakterie a kvasinky. S tim je spojena i snizena imunita.
@ivaneví píše:
A jak to řešíš? Co s tím?
Upravou stravy dle TCM. Kase, ovoce a zel tepelne upravene. Potraviny, co odhlenuji. Vylouceni bile mouky, cukru, mlecnych. Piju napoj ze slzovky, a mycoclean. Jeste jsem dostala doporuceni na coriolus tablety.