Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, prosím o radu. minulý měsíc mi odebrali vajíčka a teď jsem před zavedením embrya, čekala jsem až přijde menses a od druhého dne jsem měla začít brát estrofem 2-0-2. Většinou menses 6 dní a teď je to 3.den a už nic. Chtěla jsem se zeptat jestli je normální, že mi po 1-2 dnech skončil a může to být estrofemem, nebo je někde něco špatně?
Děkuji za odpověď
Tělo dostalo šok po odebrání vajec, to je normální, já myslím, že jsem po odebrání ms neměla vůbec. Sliznici jsem měla ok i bez estrofemu a dr říkal, že to nevadí. Ale nevím, v mém současném centru všechna embrya mrazí a dávají až ten další cyklus až se tělo trochu vzpamatuje.
Děkuji, jo mě embrya taky zmrazila a teď při dalším cyklu jsem začala brát estrofem a menses přestal, tak jen jestli s tím máte taky někdo zkušenost, abych pak nemusela čekat ještě na další cyklus. Ráda bych to ještě stihla před Vánoci ☺️️ ať máme hezčí vstup do nového rok
@Gigi-gigi píše:
Děkuji, jo mě embrya taky zmrazila a teď při dalším cyklu jsem začala brát estrofem a menses přestal, tak jen jestli s tím máte taky někdo zkušenost, abych pak nemusela čekat ještě na další cyklus. Ráda bych to ještě stihla před Vánoci ☺️️ ať máme hezčí vstup do nového rok
Podle mě jsi měla kratší právě kvůli těm hormonálním změnám a šoku - já neměla vůbec a to mám jinak naprosto pravidelně a dr říkal, že to nevadilo. Ale ms mělas a to je hlavní, teď seš stejně řízená zas hormony - estrofem je na růst sliznice, pak dostaneš beztak Ovitrelle na ovulaci a pak už jedeš progesterony na podporu těhotenství. Určitě to nevadí, to jsem si jistá. Mám už 5 pokusů za sebou
Já jdu taky na další ket teď před Vánoci (test bude asi na štědrej den), tak buď bude velká radost, nebo zas další zklamání, ale mě už nic nerozhodí
Držím palce ať to vyjde!
Moc děkuji, tak to bude určitě dobrý. Taky bych to chtěla stihnout a nic neoddalovat. Tak snad teď půjde vše dobře. Moc držím palce, určitě vše dobře dopadne a budeš mít o to krásnější Vánoce ![]()