ET jednoho embryjka a příznaky

205
22.7.09 10:54

ET jednoho embryjka a příznaky

Zdravím všechny. Nevíte někdo zda jsou šance při transferu jednoho embryjka výrazně nižší než u dvou a více? Chceme s partnerem 1 dítko a proto jsme se báli transferovat dvě embryjka. Zbylo nám 6 mrazáčků.
Josu nějaká doporučení jak se chovat kromě toho co nám doporučili v CAR: klidový režim, neuklízet apod.
Myslím jako třeba hodně pít a tak co může úspěch podpořit? Příznaky žádné nejsou kromě občasného píchnutí v podbřišku, ale po 1 dni je stejně brzy cokoli řešit. Zatím si pobyt doma užívám, ale bojím se že tomu bude za dva dny konec a nevím, co můžu a co ne. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
22.7.09 12:42

ono zalezi na kvalite embrya jestli je to Acko apod jinak je samozrejme , ze dve maji vetsi sanci, ze se aspon jedno z nich chytne, ja jsem za dve opravdu stastna, jinak me pichalo v kostrci a prestaly se mi mastit vlasy, klidovy rezim neprehanej, proste normalni zivot bez zvedani tezkych veci, podporit se to asi nijak moc neda, to piti se vyzaduje kvuli hyperstimulacnimu syndromu, tot vse, tak hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
22.7.09 13:58

Mně zaváděli 3 embryjka- kvalita C !!! Z toho se dvě ujala. :lol: Příznaky jsem neměla žádné. 13. den po transferu jsem si udělala test a překvapilo mě, že je pozitivní. Takže máme doma pětiletá dvojčata. :wink:
Holčině na pokoji zaváděli 4 embryjka!!! a neujalo se nic.
Režim jsem měl normální, dokonce jsem vždy hned ráno od 6-8h chodila do práce (neměl to za mě kdo udělat :roll: ) a večer po 21. hodině jsme chodili na procházky (nevydržela bych 14 dní zavřená doma- byl červen)
Známá jela po transferu 3 hodiny vlakem domů a embryjo se ujalo. :D
Já zastávám názor, že když se to má ujmout, tak se to ujme (samozřejmě nebudu riskovat a skákat ze stromu a tahat 20kg balíky- to je jasný), ale jinak režim běžný. Kamarádka dokonce umyla okna v celým bytě, protože test vyšel negativní a za 2 dny už byl pozitivní. :lol:
Podle mě se to režimem zas tak moc neovlivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
22.7.09 19:44

Ahoj, šance určitě je, já jsem otěhotněla právě po zavedení jednoho embryjka. Hlavně se chovej úplně normálně, my jsme zašli po ET na oběd, byli jsme v kině, chodila jsem do práce. Ležení určitě šanci nezvyšuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
23.7.09 09:41

Díky a můžu se zeptat po jak dlouhé době se event. začíná špinit? Často se to prý stává, ale já zatím nic. Jen mívám občasné píchnutí v podbřišku, ale jinak mi absolutně nic není. Včera jsem byla unavená, ale to je spíš z toho nicnedělání, který si teda patřičně užívám. Beru to jako malou dovolenou :-) čtu si, vařím, prostě si to docela vychutnávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí