Zlepšení spermiogramu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
48
9.7.09 08:23

zlepšení spermiogramu

Ahoj holky,prosím o radu.které vitamíny jsou nejlepší pro zlepšení spermiogramu? A ve kterém konkrétním vitamínovém přípravku je ten správný poměr vitamínů+jejich množství? Na trhu je jich určitě dost a dost,ale který patří mezi ty lepší(nejlepší)? Zaznamenaly jste po jejich užívání nějaké zlepšení,jestli ano,tak po jak dlouhé době? L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23505
9.7.09 08:31

Doporučuju kombinaci vyšetření na urologii a případná léčba zánětu nebo toho, co tam najdou a pak k tomu vitamíny. U nás to byla kombinace AD + E + zinek + hořčík + léčba v mezidobí přípravky Energy podle aktuálního stavu chlapa. Někdo používá byliny, někdo pupence, je to na tom, čemu věříš a jaký je zdravotní stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
9.7.09 09:59

Já jen doplním, že zlepšení se dá pozorovat nejdřív za 3 měsíce, to je totiž doba za kterou se nové spermie vytvoří a dozrají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
9.7.09 11:08

leusko, manzel bere vitaminy uz skoro rok a zlepseni je nulove, spis je spermiogram porad horsi. Ted jsme byli na urologii a zadny problem nenasli. Proste nevysvetlitelna porucha spermatogeneze, pry to mohla zpusobit jakakoli viroza, kterou mel od puberty.
Manzel bere vitamin E, Zinek a komplex vitaminu, zkouseli jsme i carnitin. Ted chci sehnat proferil jestli pomuze aspon ten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.7.09 12:08

Bubli,prosímtě co je to za přípravek ten proferil?Nikdy jsem o něm neslyšela.L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
9.7.09 15:59
leuška píše:
Bubli,prosímtě co je to za přípravek ten proferil?Nikdy jsem o něm neslyšela.L.

Je to doplněk stravy, taky nám ho nabízeli, ale nebral ho. Jen to, co jsem popsala nahoře. Jinak to najdeš třeba na http://lekkoblizna.cz/…fertil-27707?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.7.09 10:02

Ahoj:) Bohužel mám s tímto špatné skušenosti.Manžel má špatný spermie, po obednání na urologii se mu vysmali stím že v dnešní době je to běžné.6ádné vyšetření moči - kvuli zánětu ani krve -kvuli hormonum neudělali.Poslali ho domu stím že v dnešní době kdy je IVF se stím nic nedělá.

• Citovat
  • Upravit
28294
10.7.09 10:12

Anonymní…pokud jsi teda pořád tatáž osoba :?: , tak šup šup někam jinam né? Dneska si můžeš vybrat, když se ti jakože vysmáli, sbalím se a jdu opravdu k jinému dr., co je to za přístup „v dnešní době IVF“ :evil: Samozřejmě že někdy se opravdu nedá nic dělat, ale nedá se to aplikovat na všechny globálně, navíc než dospějete k IVF, tak bych zkusila více šetrné metody. Dejte si aspoň ty 3 měsíce, nasaď mu min. to E, zinek, selen, C apod. co se psalo výše (vyber si, nemusí to být všechno, ale E a Zn určitě jo). A kde jste byli? V CARu? Odkud jsi? Kdy a kdo mu dělal spermiogram? Co vám říkali? A ty jsi gynekologicky v pořádku? Máš ovulaci? To všechno jsou důležité otázky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí