Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky.Je tu nějaká která měla ET teď v září? Já jsem byla dnes a ráda bych si z někým o tom pokecala 😊 😊
@Tess1510 no mám testovat v neděli, už jsem zkoušela dnes, ale nevím jestli mi to pomohlo ![]()
@Beruska798 a kolik máš zmrazených? Musí být pauza nebo hned další cyklus? Jinak mě to teda moc mrzí, že to nevyšlo
@Mišinec1994 píše: Více
Já mám testovat příští pátek, ale nevm nevm… u mě se 7. den absolutně nic neděje… ![]()
ale ty tam máš ducha!!! ![]()
Ty na sobě něco od ET pozoruješ???
@Beruska798 píše: Více
Tak to mě mrzí…Pokud nevýjde ET (zatím se na to necítím, že by něco bylo jinak) tak i mě čeká KET…
@Tess1510 mě při prvním ivf také nic nebylo a 7 den už byl duch:smiling_face_with3_hearts:záleží kolikadenni máš embryjko
@Tess1510 no duch tam je ale nemela by být už silnější čárka kdyby to vyšlo?
no uvidíme nezbývá než čekat. Já první týden měla hrozně bolestivý prsa a píchání v podbřišku, teď už vůbec nic
@Beruska798 píše: Více
dnes je to týden od transféru a já jsem plná energie a bez nějakých bolestí :X - 4 denní embryjko
@Mišinec1994 věř!! někdo má silnější čárky později ![]()
Tak prsa jsem měla šíleně bolestivá z amelgenu…
@Tess1510 a ty už jsi zkoušela testovat nebo čekáš?
Já čekám, já to mám dnes 7. den od transféru…tak otestuji asi ten 10.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď