Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
My už tam jsme, zrovna jsem vcera po druhé inseminaci a unor tj v dalším cyklu, další insmeniace.
Na jaře - až našetříme - tak IVF.
V květnu to bude ROK co jsme tam. A DVA roky co se snažíme o první. Je mi 28.
@Biedronca Ahoj
nás teprve čeká konzultace, jen by mě zajímalo jestli vás taky testovaly hned po ni? Mě je 27 a dle dr jsem v pořádku jen nevíme ještě jak je na tom přítel. Vy máte nějaký určitý problém?
Tak já jsem taky „eurofertilačka“. Zatím IUI, v únoru to bude už náš 6. pokus.
@dendishek Jo , zrovna tam jdu přístí týden, tak uvidíme jestli bude naše poslední IUI.
Kterého doktora máš prosím?
My ted šetříme a na jaře už IVF. Snažíme se dva roky, mam zasebou dva potraty.
@Pajule25 Ja mam PCOS, nerostou mi folikuly, prostě není co oplodnovat.
Nereagovala jsem na Clostylbegyt, ani na zdvoujenou dávku. Pak zkoušeli injekce do bricha, taky nic, folíky nerostly.
Až ted zabrala FEMARA, ovulace bude, a snad přístí týden nas čeká naše poslední isneminace a na jaře už IVF. Ted na něj šetříme…
Snažíme se dva roky a mam zasebou dva potraty, je mi 28.
@Pajule25 přítel nemá zasebou spermiogram?
Určitě při té první konzultaci si budete jen povídat. Navrhnou plan, co vás může čekat, nastíní možnoti , variatny.
určitě kdyz tam budete tak ten den vam obou vezmou krev. A vy se pak rozhodnete co bude dál
Hormonální p rofil mas už udělaný (u své gyn) ? Jestli na tak ten v dalším cyklu taky hned udělají. Počká se na vysledke hormonálního profilu, na vysledky spermiogramu. A uvidi se co dál… Pravděpodobně budete zkoušet jako první inseminaci. Ta je 6× do roka zdarma.
@Biedronca
Nemáme ještě udělané žádné testy takže sami nevíme proč nám to nejde
A doktoři jsou tam v pohodě?
Moc děkuji za odezvu, a moc Vám přeji ať to brzo vyjde ![]()
@dendishek A vám zjistily nějaký problém? Jak dlouho už do centra docházíte?
@dendishek ja mam MUDr. Jaroše. No kéž by na IVF nemuselo ani dojít…
@Pajule25 my máme horší spermiogram. Já zatím vyšetřována nebyla, ale chystám se na průchodnost vejcovodů.
@Pajule25 Tak jak jste na vstupní konzultaci dopadli, co vas čeka? a jakého mas doktora?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.