Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Obě jsou krásné! k příjmení jde ale jednoznačně lépe Evička
je to moc hezké, málo dávané jméno, rozhodně Eva Poštulková ![]()
Karla! To je zas moje srdcovka.
Mimochodem kdysi jsem tu založila podobnou diskusi o výběru mezi dvěma jmény a zvítězilo jedno. Později jsem založila druhou, stejnou diskusi a zvítězilo to druhé.
Ale vzhledem k tomu, že Eva je klasika a nejvíc lidí dává klasiku, tak nečekej převratný výsledek.
Jinak můj oblíbený rozhovor s psycholožkou o netradičních jménech najdeš pod názvem Honzík nebo Rufus a klikni na článek z Betynky. ![]()
@Levandule121 Jméno Karla jsem dala dceři, je to nádherné výjimečné jméno, taky srdcovka. S obyčejnou Evou se vůbec nedá srovnat (ale ze mě mluví zkušenosti s Evami, nic proti jménu).
Obě jména jsou pěkná, k příjmení jde lépe Eva. Ale toto příjmení má jen na čas, co až se vdá
Koukala bych, které jméno Vám jde z pusy od srdíčka
@Tedtovyjde píše:
Obě jména jsou pěkná, k příjmení jde lépe Eva. Ale toto příjmení má jen na čas, co až se vdáKoukala bych, které jméno Vám jde z pusy od srdíčka
Jasně, třeba na 30 lety čas
a když si najde pana Šourka tak třeba na celý život. To je vlastně nepodstatna chvilka. Už vím kde se berou někdy šílené kombinace jmen a příjmení ![]()
Karla… Eva mi přijde dost obyč, já osobně žádnou Karlu neznám a pro mě je to krásný zajímavý jméno ![]()