Ella nebo Emma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
313
12.3.17 11:02

Ella nebo Emma

Ahoj, čekáme miminko a a vybíráme jméno pro holčičku. Strašně moc se mi líbí jména Ella a Emma a nedokážu se rozhodnout, které z nich vybrat. Manželovi se také obě dvě líbí. Pro jaké jméno by jste se rozhodli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
12.3.17 11:04

Emu s jedním M. Nevím co je to dnes za módu všechno zezahraničovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
12.3.17 11:05

@Nowuka2

Není to móda, ale prostě se mi česká jména nelíbí a Ema s jedním M mi přijde taková, že jí něco chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
12.3.17 11:06
@sissive píše:
Ahoj, čekáme miminko a a vybíráme jméno pro holčičku. Strašně moc se mi líbí jména Ella a Emma a nedokážu se rozhodnout, které z nich vybrat. Manželovi se také obě dvě líbí. Pro jaké jméno by jste se rozhodli?

Co normálně Daniela? Ela jí můžete říkat taky a nebude muset pořád chudák vysvětlovat, že Ella je její jméno a ještě tam má 2× elko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222

Promiň, ale ani jedno :nevim: Je jich strááášně moc. Sama mám jméno, které bylo v době mého narození první nejdávanější. Na základce nás bylo 5 ve třídě, na střední tři.
Nechcete se zamyslet nad jiným jménem? Pokud ne, hlasuji pro Emu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15360

Ani jedno. Těchto jmen je teď šíleně moc. Jmenuje se tak pomalu každá druhá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
12.3.17 11:08
@sissive píše:
@Nowuka2Není to móda, ale prostě se mi česká jména nelíbí a Ema s jedním M mi přijde taková, že jí něco chybí.

Tak to dejte snad raději Evvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
12.3.17 11:10

@Nowuka2

Trochu scestné. Prosím, respektuj že mě se to takhle líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
12.3.17 11:10
@Paola21 píše:
Co normálně Daniela? Ela jí můžete říkat taky a nebude muset pořád chudák vysvětlovat, že Ella je její jméno a ještě tam má 2× elko

Máme Ellu s dvěmi L, ptají se nás uplně stejně, jestli má jedno nebo dvě jako kamarádky co má Elu s jedním. Nikomu to, že je Ella vysvětlovat nemusí, zatím to všichni všude pochopili. Ella je takové jméno, pochází z anglie. Ela je jen zkrácenina naší Elišky. Anna se taky nepíše s jedním a jsme v Čechách.

Příspěvek upraven 12.03.17 v 11:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15360
12.3.17 11:11
@Nowuka2 píše:
Tak to dejte snad raději Evvu.

Dobře ty :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
12.3.17 11:11

Dala bych Elinku. Je to měkčí, něžnejší než Emička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
12.3.17 11:12

@Taka

Ne, nechceme. Řešíme to už hodně dlouho, prolezla jsem kalendář několikrát a tohle jsou jediná jména co se nám líbí a splňovali naše požadavk. Taky mapu jméno co za mě bylo časté i nijak mi to nevadilo, takže argument, že je často používané pro nás neplatí a okolo nás ani jedno dítě, které mělo jedno z těch jmen ani neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
12.3.17 11:13
@Liz píše:
Máme Ellu s dvěmi L, ptají se nás uplně stejně, jestli má jedno nebo dvě jako kamarádky co má Elu s jedním. Ella je takové jméno, pochází z anglie. Ela je jen zkrácenina naší Elišky. Anna se taky nepíše s jedním a jsme v Čechách.

Právě proto bych dala jméno, kde je jasné, jak se píše. Anna je u nás zažitá a snad každý ví, že tam jsou dvě „n“. U El(l)y ale právě ne a pak se na to všichni ptají a pak už to musí být asi otravné pro tu dotyčnou, to pořád vysvětlovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
12.3.17 11:13

@Paola21

Ella je normálně používané jméno asi cca deset let co jsem četla. Prosím, respektujte, že se nám tato jména líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
12.3.17 11:14
@sissive píše:
@Nowuka2Trochu scestné. Prosím, respektuj že mě se to takhle líbí

A ty, prosím, respektuj, že toto je veřejná diskuze a můj osobní názor k tématu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze