Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Je více Anetek nebo Adélek? Jaké vám přijde elegantnější? A líbí se vám Šárka nebo je zastaralé?
@fialka.kvetinka mě se nejvíc z těchto tří líbí Šárka. a rozhodni se co se líbí vám a ne nám…však jméno dáváš " od srdce" a ne že ti to někdo schválil a líbí se jinému
@fialka.kvetinka já vždy vybírala jméno aby se líbilo nám ne cizím
a pokud se tě jedno z těch jmen líbí tak neřeš cizí lidi ![]()
Osobne se mi nejak zvlast nelibi ani jedno a presto to neznaci, ze by nebyla hezka
. Jmeno by se melo libit vam, ne sousedce ze tretiho a manzelove sestrenici z druheho kolene.
Pekne jsou Aneta a Adela, ale pro me zastarale, casto davane.
K Sarce mam osobni odpor, to se mi nelibi vubec.
Nedala bych ani jedno.
@fialka.kvetinka Anetek a Adelek je všude plno
Nejvíc se mi libi Šárka
Ale pekna jsou všechna tři jména.
Aneta se mi vubec nelibi, to spis ta Adela nebo Sarka… Ale dej hlavne na sebe, co se libi tobe. Ne co ti tady napiseme my ![]()
Z těchto jmen se mi nelíbí žádné, s každým mám spojeného někoho nesympatického z minulosti, ale to je můj osobní problém. Když odhlédnu od osobních antipatií tak potom asi Aneta.
Výběr jména záleží na tobě a partnerovi, na nikom jiném. Tak si do toho nenechte mluvit. ![]()
Nejvic se mi libi Adelka, Sarka vubec." U nas "neni hodne davane ani jedno z techto jmen. Adelka v cele skolce 1 a ostatni vubec.
Všechna jména jsou pěkná, ale jak tu někdo psal - Anetek a Adélek jsou plné školy i školky. Šárky znám jen dvě (myšleno ty malé
)