Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Napadl mě Adam, Dominik. Z uvedeného se mi k tomu nejvíc líbí David.
Já hlasuju pro Daniela, krásné jméno! ![]()
P. S. Nemáš už náhodou doma téměř dvouletou holčičku?
Z vašich zmiňovaných Jan, Daniel a já navrhuji Jáchym
nebo vlastně ne, ať jich není moc
![]()
Příspěvek upraven 27.02.17 v 20:40
Tak jednoznačně mě jako první jméno napadl IVO HEŘMAN
Ivoš(ek) je krásné a nejsou jich mraky
Danielů jsou teď mraky… Ale tak pokud vám to nevadí… Každopádně pěkné je i Jan.. Pak mě napadají Filip Heřman, Jakub Heřman,
Hynek Heřman, Pavel Heřman, Kamil Heřman, Milan Heřman To jsou jména, která splňují vaše kritéria… Z modernějších Kevin Heřman, Denis Heřman…
Ještě Václav Heřman, Vincent Heřman, Vít(ek) Heřman, Ivan Heřman…
S příjmením vypadají všechny pěkně, takže můžete vybírat ![]()
Příspěvek upraven 27.02.17 v 21:04
Z vašich se mi líbí Daniel nebo Jan. A moc hezký je ten Vítek co tu padl ![]()
@Saffiraa Mně taky ladí ten Daniel, tak hezky to zjemní. Ale zase si nejsem jistá těmi tvary, jako Daník, Daneček, no uvidíme. Koukám, že každý tu stejně hlasuje pro něco jiného ![]()
Jinak tohle je prvňátko, tedy moje biologické. Z předchozího vztahu má manžel dcerku, ale je jí už 6 =).
@Sova Klára Děkuji za návrhy. Určitě promyslíme - já si právě říkám, že když se nemůžeme rozhodnout, možná jsme ještě nenarazili na to pravé. Nebo nám teprve časem některé ze jmen přiroste. Určitě chceme něco klasického, jednoduchého, ideálně bez háčků a čárek =)
@eriika89 toho jsme měli taky ve výběru (jako snad všechna běžněji dávaná jména), ale nakonec jsme ho vyškrtli.
@Anonymní píše:
@Saffiraa Mně taky ladí ten Daniel, tak hezky to zjemní. Ale zase si nejsem jistá těmi tvary, jako Daník, Daneček, no uvidíme. Koukám, že každý tu stejně hlasuje pro něco jinéhoJinak tohle je prvňátko, tedy moje biologické. Z předchozího vztahu má manžel dcerku, ale je jí už 6 =).
Tak to byla jen shoda. Kamarádka nakonec vybrala jméno Lukášek. ![]()
Ahoj,
hledáme jméno pro chlapečka. Požadavky jsou, aby to bylo klasické/běžné jméno. A aby to jméno bylo jednoduché (bez háčků, bez R,…). Příjmení je Heřman. Co vám k tomu ladí? =)