Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky. Mám ještě doplnění k mému předchozímu dotazu. Nikol(a), Denisa a ještě mám uvažovat o Šárce. A můžete mi prosím napsat zdrobněliny ke všem třem jménům. Díky a omlouvám se
Ahojky. Mám ještě doplnění k mému předchozímu dotazu. Nikol(a), Denisa a ještě mám uvažovat o Šárce. A můžete mi prosím napsat zdrobněliny ke všem třem jménům. Díky a omlouvám se
Přestaň spamovat. Tobě někdo říká o jakých jménech mas uvažovat?
Sarka se mi líbí, ta ostatní jména ne. Nezdrobnovala bych to
@jaro17
Já mám Šárku, mě se to jméno hrozně líbilo, ale vždy jsem si u něj představovala dospělé osoby. Je pravda, že na malé miminko mi to moc nesedělo a dlouho jsem si na něj zvykala. Jedinou zdrobnělinu znám Šárinka (nebo Šárynka?). V porodnici mi to znělo trochu jako nadávka když se střičky vždy říkali a tady máme Kačenku, Barunku a tady vezeme Šárku. ![]()
Proč to nepřidáš do své předchozí diskuze? Počítám, že už jsi založila 6 diskuzí na stejné téma.
@purka píše:
@jaro17
Já mám Šárku, mě se to jméno hrozně líbilo, ale vždy jsem si u něj představovala dospělé osoby. Je pravda, že na malé miminko mi to moc nesedělo a dlouho jsem si na něj zvykala. Jedinou zdrobnělinu znám Šárinka (nebo Šárynka?). V porodnici mi to znělo trochu jako nadávka když se střičky vždy říkali a tady máme Kačenku, Barunku a tady vezeme Šárku.
Taky to tak vidím, Šárka je prostě takové divné jméno
Nesnášela jsem když mi někdo říkal Šááárinoooo
Ale když mi někdo říká Šári, nebo Šariku ( to je jak na psa
) tak to je celkem v pohodě.
Jednak 3 diskuze a druhak, vymysli si jméno sama a když mas čas zakládat 4 diskuze, jistě mas i čas si vše najít na internetu.
edit admin - smazání vulgarit
Mně se Šárka líbí. Přijde mi takové jak jméno pro vílu, něžné. A zdrobnělinu nepotřebuje, protože samo to jméno v základním tvaru zní jak zdrobnělina. Jako Eliška nebo Štěpánka
.
@Ellusa píše:Podle počtu příspěvků „jen“ čtyři @admin
Protože stihla i víc účtů. Ty předchozí jsou pod Miminko17. Asi je jí fakt těch 17. ![]()
Za mě Denisa (Tak jako já
) a zdrobněliny: Deniska, Deni, Denča, Denda, Deňule, Denčičák
Jedna kolegyně mi říká Tenisáku
![]()
Mi se nelibi a po tolikatem dotazu se mi nebude libit jeste vic.
Šárka je také krásné jméno, ale víc se mi teda líbí buď ta Denisa nebo Nikola ![]()