Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,
Jak na Vás působí toto jméno? Nemáte někdo v okolí nějakou Karin? Pokud ano, jaké zdrobněliny se na ni používají a třeba zda jste někdy od ní nezaslechli, zda je se jménem spokojená ![]()
Díky moc ![]()
@Anet456 hezké jméno
. Jen mi připomíná Karin Babinskou a tu nemusím
. Ale u každého jména asi něco najdeš
.
Znám. Říká se jí jen Karin, žádné zdrobněliny. Ale poznala jsem ji v dospělosti.
Znala jsem v práci, ale to byla Karina, říkalo se jí Karo (taky jsem poznala až v dospělosti, takže netuším, jak jí říkali doma jako malé, mně se moc Karinko ani Karuško nelíbí, tak bych jí asi říkala Karkulko).
Měli jsme jednu v práci, byla to prostě Karin. Jak je to jméno méně časté, znělo velmi zajímavě, neobvykle, ale kladně:-)
To je parada, že působí kladně a neobvyklé. Mně se moc líbí Karolína, ale máme dlouhé příjmení a Karin mi sedí tedy líp i z tohoto důvodu. Jen jak jsem se s ním naživo nesetkala, tak si vlastně říkám, jak působí… Tak super, že zatím žádné negativum
![]()
@Anet456 Jméno krasne
Karin, Karinka - netuctove jméno, ktere zni zajímave
Taky jsme ho měli ve výběru, ale nakonec mame Katrin ![]()
My máme dceru jménem Karina
říkáme ji nejčastěji Karin, Karinko, Karuško…v okolí žádnou jinou neznám ![]()
@speedyy Katrin je také super ![]()
Můžu se zeptat jak ji jako malé říkáte/říkali? ![]()
Krásné jméno. Nic co nepodléhá trendům a že to by byly dvě ve třídě ve škole či školce by byla veliká náhoda, tak jak vy bývá u jiných jmen. Mám dvojčata holčičky a přemýšlela jsem o něm ale mám maličko problém s vyslovením R, tak jsem to zamítla.
@ovečka.timmy píše:
My máme dceru jménem Karinaříkáme ji nejčastěji Karin, Karinko, Karuško…v okolí žádnou jinou neznám
Gratuluji k výběru krásného jména
asi je to u nás také velký favorit…