Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ta ženská jména jsou hezká všechna a k Alžbětě se nejvíce hodí Magdalena
omlouvám se, ale ta mužská jména jsou všechny pro mě nepřijatelná, možná Petr…
Žofie, František ![]()
Aaa nevsimla jsem si, že už mate vybrano ke zvazeni. K te Alzbetce se mi z nich nehodi zadne. Kdyz bych se musela rozhodovat, tak asi Danda a Peťa
Příspěvek upraven 07.03.17 v 22:41
Můj synovec je Kristián a musím říct, že jsem nečekala, jak moc se mi bude líbit. Magdalena a Alžběta je hezká kombinace.
Také mi k Alžbětě nejvíc sedí Magdalena. Z mužských jmen jsem také nevybrala.
Znám z dvojčat( deti mi nejakym záhadným způsobem utkvěly v paměti, na to ze jich tam jsou tisíce) Alžbětu a Adama. Me by se líbilo Alžběta a Antonín - Bětka s Tondou ![]()
K příjmení mě napadlo Šárka a Tomáš. Z vašeho výběru se mi k tomu nejvíc hodí Simona a Petr.
Z holčičích urcite Magdalena.
Z klucicich asi ten Petr, ale spíš by se mi líbil už zde zmineny František a pak Antonín nebo i Josef (ale tam bych pak tvrde po okolí vyžadovala tvar Josef/Josifek) ![]()
Z holcicich urcite Magdalena- to se k Betce hodi
ale teda klucici se mi nelibi ani jedno… co treba Štěpán, Matouš?
Saša a Miša.. jsou mezinarodni, kdyby chteli vycestovat nekdy ven, univerzalni, jak pro holku tak pro kluka
… Michaela a Alexandra… Michael a Alexander…
Magdaléna je hezké (Bětuška a Majdalénka), líbilo by se mi i Alžběta+Mariana, z klučičích z vybraných Petr a jinak mi ladí Alžběta+Jaromír/Radek/František/Václav
Mě se hrozně moc líbí jméno Simona, ale k Alžbetě bych dala Magdaléna.
Taky mám dvojčata, první jméno co jsme vybraly byla Elen a pak něco co by se hodilo, vyhrála Mia.
Ahoj, prosíme o radu pro druhé dvojčátko. Nechce se ukázat, vždy se špatně natočí na ultrazvuku. Takže řešíme jméno pro holku i kluka. U dvojčátka A máme potvrzenou holčičku. Bude to Alžbětka. Ale u druhého se nemůžeme na ničem shodnout (vyřadili jsme: Barbora, Eliška, Anežka, Lucie, Michaela…Jan, David, Filip, Tadeáš, Šimon). Máte nějaký nápad, co by se hodilo? Příjmením jsme Havlíkovi =).
Zvažujeme: Daniela, Magdalena, Simona, Petr, Roman, Milan