Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Me by se libilo Alzbeta a Albert -Betka a Bertik. Jinak tu Majdalenku, z kluku jsem nevybrala, mozna jeste Daniel? ![]()
Anna, u vás sa tak pekne dá povedať Aničko a keď je veľká, tak Anno, páči sa mi to. Chlapčenské meno je ťažšie, ja mám dvoch chlapcov, jeden je Samuel s druhý je Tobias.
Veľa šťastia pri výbere.
Co se tyka techto tradicknich ceskych jmen, me se na holcicku desne libi Josefinka
proste je to cooool podle me ![]()
A k Alzbetce se hodi. Potom take pro kluka se mi napriklad libi Richard. Je to takove muzne jmeno a pekne.
Z vámi vybraných pro holku asi Majdalenku, ale z klučičích se mi žádné nelíbí. Jsem pro toho Toníka. A co Maruška pro holku? To se hodí k Bětce. My Marunku máme a je to supr
![]()
Ja mam dceru Alžbětu, a syna Alexe a nejsou dvojcata, na ty sese tesim ted.
Z holčičích je nej Magdalena z klučičích se mi nelíbí ani jedno…
Jinak holčičí:
Alžběta + Amálie Žaneta, Anežka, Aloisie, Arnoštka, Anastázie, Božena, Helena, Cecílie, Dagmar, Dorota, Emílie, Hedvika, Apolena, Naďa, Táňa, Soňa, Ludmila, Věra, Štěpánka
klučičí:
Alžběta+
Antonín, František, Karel
Když jedna Alžběta, nebála bych se dát druhou Marii (historici vědí) ![]()
Jinak ja mam segru alzbetu, hodne se ji rika Bibi, tak ji rikal syn, kdyz poradne nemluvil a i tato varianta jmena se mi libi. Znama ma alzbetku a josefinku.
@KimL píše:
Když jedna Alžběta, nebála bych se dát druhou Marii (historici vědí)
Jen aby si nešly po krku
![]()
Jsem nad tím přemýšlela i cestou domů z práce a Alžběta a Josefína není taky vůbec špatné a u kluka mě naprosto uchvátilo: Alžběta a Albert (=Bětka a Bertík) no prostě to je bomba! Oba začátek na A a zkrácená podoba na B…
K příjmení Havlík/ová se hodí snad všechna jména a nemusí ladit zrovna k Alžbětě.
Dala bych jméno s R, Ř. Např. Šárka Havlíková zní dobře.