Jsou tato jména pěkná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
29.5.18 10:25
@anglickadvojcata píše:
@Slečna Ferka Ozývám se sice až teď, ale bylo toho hodně, ale teď po roce, cp jsou dvojčata na světě vybíráme jmého znovu :oops: Bude to další holčička a nějak se nemůže shodnout :lol: Tak jsem si vzpomněla na tvůj příspěvek a šla jsem ho najít. Dvojčátka jsou Jessica a Kristian (plus mají druhá jména po našich sourozencích). Teď zvažujeme Maya, Marlen, Lara a Ellen :mrgreen:

Maya se libi me, zvazuju pro druhatko, paklize to bude holcicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16982
29.5.18 10:33

@warita Jé, jsi těhotná? Můžu pogratulovat? Nebo je zatím jen v plánu?… tě šmíruju na FB se zahradničením :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
29.5.18 10:40
@chs.jasmin píše:
@warita Jé, jsi těhotná? Můžu pogratulovat? Nebo je zatím jen v plánu?… tě šmíruju na FB se zahradničením :oops: :lol:

pracujeme na druhatku uz pul roku, ale az na jedno zamlkle se moc zatim u nas nedeje. Takjze zatim negratuluj.

Jinak, mam doma 18m holcicku, jmenuje se Lea. Lea & Maya je pekna kombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16982
29.5.18 14:51

@warita Tak to přeju hodně stěstí, at se brzy zadaří. Jména parádní, krásně k sobě ladí. Leu má můj kamarád ze základky - asi jediná, kterou jsem za celý život poznala (nemáš náhodou za muže Ládu? :D ). Jednu jedinou, ale psanou Mája - jsme měli ve školce, rodiče byli poláci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
29.5.18 15:38
@Annabela11 píše:
@anglickadvojcata Nejsem zastáncem takových jmen…mám ráda česká jména.
U české rodiny souhlasím, ale tazatelka má manžela Angličana, takže děti potřebují mít „normální“ jména i tam, v cizině. Navíc mají patrně anglické příjmení. Růžena Partridge, to nechceš :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
29.5.18 16:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.18 00:11

Z těch tři nejvíce adélka ale i šárka je pěkné jméno. My doma máme natalii a kdyby byla druhá holčička tak leticie( a vubec neresime jestli se to okoli libi). Vy si vyberte taky jméno podle sebe. Musí se libit vám a musí to být prostě od srdce. :srdce:. Nenechte se nnikým ovlivnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
11.6.18 18:28

Já jsem Šárka, jsem s tím jménem moc spokojená. Všechny Šárky co znám jsme stejný, tvrdohlavý a jdem si vždy za svým cílem. Někde jsem četla, že jméno Šárka přináší štěstí, nevím jestli je to tím jménem, ale já štěstí v životě opravdu mám :) Za mě Šárka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze