Ella nebo Emma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1459
12.3.17 15:34

Moje kamarádka má dvě dcerušky, jednu Ellu, druhou Emmu, obě jsou to krásný jména, ale je pravda, že už hodně rozšířený. Ale to jsou vždy takový období, že nějaká jména převažují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
12.3.17 17:04

Přijde mi to jedno. Obě jména mi zni tak nějak stejně a ani jedno z nich pro mě nemá žádný „citový náboj“. Proste jen prazdna módní jména pro mě bez historie. :nevim:
I když, jak nad tim přemýšlím, raději tu Emmu - Elu mam spojenou s nadavkou pro Elišku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
12.3.17 17:12

Za mě Emma (vždycky jsem jí chtěla mít) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
12.3.17 17:20

Neberte to zle, ale až se sejde 5× Emma jednou ve třídě, učitelka bude fakt nadšená (a holky taky…) Já byla ve třídě s pěti Terezkami a třemi Tomáši. Emu/Emmu a Tobiáše, Tadeáše,… mají teď všichni v mém okolí. Ale samozřejmě proti gustu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
12.3.17 17:46

Ani jedno. Ono to jméno Ella se mi i docela líbí, ale na druhou stranu mi to přijde zvláštní, když už, tak Elenu nebo Elišku a říkat jí zdrobnělinou Ela.
Emma za mě ne, kdyžtak Ema, ale to se vám nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
12.3.17 19:23

Rozhodně **Emma**

@sissive píše:
Ahoj, čekáme miminko a a vybíráme jméno pro holčičku. Strašně moc se mi líbí jména Ella a Emma a nedokážu se rozhodnout, které z nich vybrat. Manželovi se také obě dvě líbí. Pro jaké jméno by jste se rozhodli?

Hlasuju rozhodně pro Emmu, nazývala se tak kněžna z Mělníku: https://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
22.3.17 16:59

Emma :srdce: Líbí se mi více. A ještě když děti nebudou umět říkat pořádně L a budou ji říkat Eja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.17 13:20

Terezky, Aničky, Tomáškové, Kubíčkové, Martínkové a ostatní mívali a myslím si, že stále mají ve třídě několik jmenovců. Učitelky se z toho nezbláznily, děti to také ustály, tak dnešní trend „Emmiček“ asi nebude zase taková tragédie. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.17 09:02

Ella :) :roll: nebo Elenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
30.6.17 14:03

Tak co jste nakonec vybrali za jméno? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
2.7.17 10:38

@Klemetýna

Nakonec budeme mít Emmu. Manželovi se líbí víc a já si za ty měsíce na něj taky zvykla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze