Everwood, jak dopadl?

1065
29.5.12 20:32

Everwood, jak dopadl?

Ahoj holky, koukala jsem na seriál Everwood ale posledních 14 dní jsem jaksi nestíhala a dneska jsem koukala že byl poslední díl. Nevíte někdo co se tam událo a jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
118
29.5.12 20:41

Jeee, to by me zajimalo taky, chtela jsem dneska posledni dil videt a nevyslo mi to, videla jsem to nekdy minuly tyden, kdy umrel ten starsi cernoch, jak zil s tou matkou dr. Abbotta
a Hana se rozesla s Brightem, ze ji zahnul, on z toho byl nestastny a chtel ji zpet, na oslave svych narozenin se opil a propadl sklenenou vylohou a byl v nemocnici v bezvedomi a ona tam u nej brecela, tak nevim, jestli to dali dohromady…
jo a Amy stvalo, ze Efram se dal dohromady s nejakou jinou, ale dneska asi melo byt rozuzleni a ja to propasla :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
29.5.12 20:43

Jé, to jsem ráda, že nekoukám sama. ;)
Já zas po dlouhé době viděla jen ten posl.díl.
Nevím jak přesně se jmenují postavy, ale doktor Abot se smířil s matkou a dokonce jí zařídili pokoj u nich v domě. Doktor Brown moc hezky na místě kde se poprvé viděli požádal Ninu o ruku a Emy pořád řešila jak si to vysvětlit s Ephramem, nakonec podlehla vzpomínkám a nechala přivézt ruské kolo přes jeho dům a tam mu řekla, že ho miluje. Takže totální Happy end. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
29.5.12 20:47

Jo a Hana s Brightem- mluvili spolu, on jí řekl něco ve smyslu, že by měla dát přihlášku na nějakou dobrou vejšku-asi byla daleko, že konečně pochopil, že mu nejvíc záleží na jejím dobru. Pak mě vyrušili naši kluci a viděla jsem jen, jak Hana hází velkou obálku do shránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
29.5.12 21:09

Díky moc :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
29.5.12 21:25

taky jsem to dnes propásla a štve mě to, manžel mi to bude muset stáhnout :cert: , i když ta poslední řada byla nejslabší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí