Evolva vs king

25
22.7.10 17:14

evolva vs king

Uf nečekala jsem že výběr autosedačky bude tak náročný :roll: Už jsem byla stoprocentně rozhodnutá pro Britax evolva 123 plus pro mojí holčičku necelé dva roky výška 90,váha 11kg,ale po pročtení vašich věcných příspěvků jsem na pochybách jestli bych opravdu neměla koupit Romer king plus :think: a za dva roky koupit podle aktuální nabídky podle kategorie 15-36.Nejspíš potřebuji jen přesvědčit samu sebe abych vybrala co nejlépe.A mám ještě jednu otázku jestli se kid pohodlně vejde do škody octavia 98 bohužel bez isofixu.předem děkuji za případné odpovědi moc mi pomůžou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25
22.7.10 19:40

limetka.29

Omlouvám se myslím jestli se vejde do škoda octavia 98 sedačka romer king plus díky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
22.7.10 20:10

Ahoj , já osobně bych nekupovala sedačku pokrývající 2 váhové kategorie.Považuju to za šetření na nepravém místě . Romer King Plus má výborné výsledky bezpečnostních testů. Do Octavie se vejde stoprocentně, kamarádka ji má v malém Fordíku . My ji máme taky a jsme moc spokojeni. ZA a 2-3 roky pak koupíme tu následující…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
22.7.10 20:38

Me se Evolva moc libi. Kidne bych do ni sla. V CR teda mam Romer King plus new a Romer Kid, ale kdybych kupovala pro treti, tak bych sla asi do Evolvy. Britax povazuju za velice spolehlivou a bezpecnou znacku. Momentalne ziju v USA, vyber autosedacek tu neni zdaleka tak siroky, jako doma v CR a Britaxy jsou to nejlepsi, co se tu nabizi. Jsou teda trosku jine, nez v Evrope a ty evropske mi prijdou lepsi. Temer vsechny sedacky tu pokryvaji vic nez jednu vahovou kategorii. Pro ilustraci - mame tuhle http://www.britaxusa.com/…levard-70-cs a pokryva vahovou kategorii zhruba 2.5-31 kg.
King je bezvadna sedacka na kterou nemuzu rict jedine krive slovo. Do Octavie se ti urcite vejde, my jsme ho meli v VW Polo, coz je mensi auto nez Octavie. Myslim, ze v kazde prodejne autosedacek by te meli nechat vyzkouset, jak se ti do auta vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102082
22.7.10 21:08

limetka.29 Šla bych do kinga, jednak z hlediska bezpečnosti a hlavně z hlediska pohodlí pro dítko, přeci jen ta na 2 kategorie je určitý kompromis.
A do oktávky se ti určitě vejde, u téhle kategorie problém není, pásy totiž vedou jakoby za sedačkou, takže stačí snad jakákoliv délka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
22.7.10 21:24

Tak my mame Evolvu a jsem s ni spokojena. Male se v ni krasne sedi, hlavicka ji pri spani nepada. Ja chtela hlavne sedacku, kde se da zvedat ta hlavova operka podle vysky ditete, protoze mam obe holky vyssi a kdyz vahove treba mohly byt v mensi sedacce, tak na vysku uz byla mala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
23.7.10 13:49

limetko, určitě jděte do Kinga, dcera ho ještě dost užije, a King se do octávky vejde bez problému, vejde se všude, cpal jsem ho i do malého Fordu Ká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.7.10 15:43

Tak vám všem moc děkuji za radu a vybrala jsem si Roerku king plus :-D bude to přeci jen bezpečnější varianta pro to nejcenější co máme Karolku :hug: Ted už jen abych dobře pořídila.Uvažuji že bych ji rovnou vybrala a obědnala tady na stránkách u Steeva jen bych ještě potřebovala poradit s výběrem materiálu.Četla jsem že se dělí asi na tři skupiny.Nemáte nikdo zkušenost jaký je ten nejpraktičtější? :nevim: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
23.7.10 16:46

nejlepší na údržbu je řada trend , je to syntetika, dá se lehce otřít hadrem, jinak ale všechny se dají sundat a dát do pračky a vyprat
přesné složení potahů zde: http://www.autosedacky.estranky.cz/…/uploaded/60
jinak všechny potahy Kingu mám skladem, stačí si jen vybrat: http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.7.10 22:23

super a moc děkuji za rady a v co nejbližší době budu obědnávat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie