Veletrh For Babies 2010

26890
19.7.10 22:11

Veletrh For Babies 2010

Ahojte, chtela bych poprosit o radu. Ma cenu cekat s nakupem autosedacky (pripadne i dalsich veci pro mimi) na veletrh For Babies? Bude to prvni rocnik, ale nemate zkusenosti s vyssi slev na jinych veletrzich pro deti? Jestli treba neni levnejsi objednat nekde na netu…
Diky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9879
19.7.10 22:23

Určitě počkej . Taky se tam chystáme .Bude tam spousta vychytávek a pak by jsi měla vztek že jsi si nepočkala. Leda že by si konkrétně věděla co chceš. Já třeba věděla přesně co chci takže mě to neovlivnilo ve značce ale levnější to tam nebylo spíš naopak. Všechno mám z netu a v pohodě. Určitě tam budou krásný hračky to doufám.Snad taky nábytek pro malého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
19.7.10 22:24

No pokud to bude něco podobného jako veletrh FOR Kids, který byl ted v dubnu, tak si ji kup na internewtu leva byla 10% a moc na výběr nebylo a lidí strašně moc…

• Citovat
  • Upravit
10482
19.7.10 23:01
Michaelakkk píše:
No pokud to bude něco podobného jako veletrh FOR Kids, který byl ted v dubnu, tak si ji kup na internewtu leva byla 10% a moc na výběr nebylo a lidí strašně moc…

souhlasím.. forkids byl dost děsný.. malý, jen pulka jednoho pavilonu. a pak, organizace děsná, parking hrůza. jeli jsme tam pro 10 % slevu na first bike, cožs e vyplatilo,ale jinak nevím.. jako milovník kočárů jsem si na své moc nepřišla.. :(

nicméně záleží na tom, kdy veletrh bude vzheldem k tvému termínu.. ledasco se dá okouknout v reálu a pak se rozhodnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
20.7.10 06:56

Diky :-) Veletrh zacina 30.9., termin mame v pulce listopadu… Slo mi hlavne o autosedacku - mame vybranou Maxi Cosi Cabriofix, tak jde hlavne o tu cenu. Jinak asi se tam urcite pujdeme podivat okouknout ostatni veci, ale sedacku tedy objednam asi na netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.7.10 10:23

Jestli budete kupovat tu sedačku i se základnou a byla by tam sleva 10%, tak by se to celkem vyplatilo, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
20.7.10 10:29

Chceme ji kupovat i se zakladnou. Ale na vsech eshopech maj, ze je puvodni cena pres 4000 a oni davaji slevu na cca 3300… Tak si rikam, jestli pak nebude na veletrhu sleva 10% ale z te puvodni, coz by se uz uplne nevyplatilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
20.7.10 11:14

většinou to tak bývá, že na veletrhu ty slevy jsou počítány z doporučných cen, takže pak na netu se to dá sehnat i levněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí