Evra - začínáme

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anicka.Nik
8.8.15 17:21

Evra - začínáme

Ahojte dámy,
vím, že tu už několik diskuzí na téma Evra je, ale mám pár konkrétních otázek, na které jsem odpověď nenašla.
Moje dotazy:
1. Když mám náplast první týden a na konci toho týdne (Evra den) ji ráno odlepím, tak musím hned nalepit druhou, nebo s tím můžu počkat třeba do večera, když vím, že chci jít třeba do sauny apod.?

2. Co Vaše negativní účinky? Já brala X druhů pilulek a vůbec nic mi nesedělo :(. Jednou jsem hrozně moc přibrala, pak se mi zase zhoršila pleť, s jinou mi zase šíleně vypadávaly vlasy, apod., tak by mě zajímalo, jestli někdo něco takového zaznamenal i s touto antinou.

3. Když se mi náplast odlepí (např. ve vaně) a já si toho do 24 hodin všimnu a nalepím si ji znovu, tak jsem potom stále chráněná, nebo musím nalepit úplně novou náplast aby byla účinnost zachována?

4. Už moje poslední a taková trošku osobní - Co na to říká Váš přítel? S tím mým jsem o tom ještě nějak moc nemluvila, ale vůbec by mě nenapadlo, že se budou odlepovat ty kraje a že to nebude úplně nejhezčí pohled, tak jestli to třeba nekazí nějaké pěkné chvilky? Konec konců si říkám že jde o moje zdraví a moji pohodu, ale přece jen 8)

První náplast si budu lepit až za tři měsíce, jedeme příští týden do Chorvatska, tak jsem považovala za rozumné si ještě nechat předepsat pilulky (snad do té doby nebudu úplně plešatá :roll: ) a pak až budeme zase zpět, tak bych to chtěla zkusit.

Mockrát Vám děkuji za vaše názory a postřehy :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.8.15 17:39

Ahojky :-) moje negativní účinky byla velká alergická reakce po 3 měsících…měla jsem ruku červenou, oteklou a s pupínky…:-( musela jsem hned vysadit a začít brát jinou antinu…ted neberu žádnou a jsem spokojená :)

Jinak přítel to neřešil :) prostě jsem měla tetovačku na ruce :-D já si myslím, že chlapy tohle vůbec neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
8.8.15 17:45

@Anicka.Nik pouzivala jsem kdysi, lepila jsem pod kalhotky, aby lepe drzela. Vadilo mi, ze se za rohy naplasti chyta spina a je to nevzhledne. U more mi dokonce odplavala, jak byl clovek furt mastny, je potreba kuzi odmastit dukladne. Jinak fungovala, jak mela, je to jen nezvyk. Stejne jsem presla zpatky na pilulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka.Nik
8.8.15 17:57

Děkuji Vám, jsem celkem zvědavá jaký to bude, no. Ještě mě zajímá, kdybych si to přilepila třeba na zadeček, tak můžu se pak mazat krémem pro hydrataci těla třeba? Nesnížilo by to nějak účinky ochrany?

• Citovat
  • Upravit
5808
8.8.15 18:04

Je to jediná HA, kterou jsem kdy měla… negativní účinky, co se dostavily byly způsobeny uživatelskou chybou, jinak jsem si ničeho nevšimla…pokud bych si všimla, že se odlepila do třeba pul hodiny tak bych jí nalepit zkusila, ona lepí docela dobře, takže je dost pravděpodobný, že by tam byla už taková vrstva prachu/vlasů/čehokoli, že už by tam nebyl prostor pro nalepování… záleží, kde to máš nalepený(mě se osvědčilo stehno a břicho, na zádech mi to nevím proč nedrželo) a jaké máte u sexu osvětlení, přes den, nebo za ostrého světla to vidět bude, ale žádný komentáře jsem k tomu neslyšela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
8.8.15 18:18

Měla jsem po ni vyrážku, několikrát se odlepila, okraje se odlepovali a pak se chytala špína, za me radši nuvaring i když ten zase vadil partnerovi, kdyz jsem ho zaponnela pred sexem vyndat. každopádně je lepší a vyjde na stejný peníze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
8.8.15 21:50

Pouzivala js pred porodem a pouzivam i po nem. jsem s ni maximalne spokojena, lepim na zadecek a stridam pulky 8) prezila bez problemu x dovolenych u more - vetsinou min.10denni pobyty a strhla js si ji omylem jen jednou pri svlekani tesnych dzinu :oops: :mrgreen: :mrgreen: za mne tedy maximalni spokojenost a za 1000 kacek na 3 mesice super! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí