Minisiston a nevolnost

7.8.15 19:17

Minisiston a nevolnost

Zdravím všechny, prosím vás má někdo takové zkušenosti z HA minisiston, že by po užití 1 tabletky druhý den ráno zvracel? je to moje uplně první antikoncepce a tak nevím jestli je to jen to že tělo na to není zvykle a po užití další se to spraví nebo mi nesedí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
962
7.8.15 19:27

Brala jsem ho cca 2 roky a naprosto bez problémů. Nikdy nic takového se nedělo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
7.8.15 19:31

Ja ji brala pres rok, trpela jsem na migreny a navaly. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
7.8.15 19:33

Mě po ní bylo špatně. Asi ti úplně nevyhovuje. Počkej pár dni a jestli to nepřejde, tak se radši porad s gynekologem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.15 22:20

Tak uvidime dneska vecer sem si zase vzala tabletku tak uvidime rano jak mi bude :nevim: prave ze doktorka mi rekla ze to mam brat dal ze se to do 3 mesicu zpravi a pokud ne tak teprve vymenit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka.Nik
8.8.15 17:24

Já to tak měla taky. Bylo mi špatně, točila se mi hlava a někdy jsem i zvracela. Šla jsem s tím k doktorovi, ale ten mi řekl, že to bohužel musím dobrat celé, že bych si nějak rozházela cyklus a že to není dobré to takhle ukončovat. Ty tři týdny jsem fakt protrpěla a byla jsem i „příjemná“ na okolí. Je to ale různé, kámoška ji taky brala a zase si ji nemohla vynachválit.

• Citovat
  • Upravit
77
31.8.15 21:57

Brala jsem tři roky po porodu a nikdy jsem teda nezvracela, jen jsem nabrala 10 kilo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí