Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, mela jsem nechraneny styk a je to uz dyl jak 72hodin cili na postinor je pozde…je tu jeste nejaka varianta jak predejit otehotneni?
Odpovedi typu mas si davat pozor si prosim nechte.
Pritele chytila touha po miminku takze si jde pres mrtvoly.
Příspěvek upraven 03.08.15 v 15:04
@Mrs.Grey nechat si napsat prášky nebo změnit přítele.. a příště to řešit včas, né až s umíráčkem.. tohle by mi chlap udělal jen jednou ![]()
A přítel tě těch 72 hodin držel někde zamčenou?
Jinak ne, teď už to nijak neovlivníš. Můžeš se maximálně modlit.
@Mrs.Grey v jaké části cyklu s eto stalo? No promluvte si a najděte kompromis tohle se nedělá ![]()
Ted uz se vazne muzes jen dat na modleni. A pripadne pak stihnout miniintetupci, pokud se nazorove ubiras timto smerem. Bohuzel mi prijde, ze se pritel celkem obstojne trefil do kritickych dnu.
A pritele bych kopla do zadnice, at si jde oplodnovat jinam, pro toto neexistuje omluva
@Mrs.Grey snad bylo už po ovulaci, ovulace je většinou kolem poloviny cyklu, pokud už bylo pár dní po ovulaci tak je to ok, ale od něj fakt hnusný. Ber ha a má smůlu ![]()
@Mrs.Grey tady mi nejde nenapsat, děláš si srandu, ze tohle pritel udělal?
To by udělal me jednou a mel by zbaleno. Partneři jsou, aby si duverovali a on udělá tohle? To uz bych mu nemohla věřit a kor v takovéhle veci
a ano trefil se do zajímavé často cyklu. Ja mimochodem otehnotnela, kdyz mi zbývalo tuším 5 dni do menstruace.
@Mrs.Grey píše:
Mam nyni 7-9dnu do menstruace
to není moc směrodatné, jsou baby, co mají ovulaci později atd.. ale je to fakt podraz..
Nějak nechápu, proč to řešíš až po 72 hodinách. Nebylo to trochu jinak? Mě přijde, že jste se rafli a ty ses rozhodla si dítě s ním nepořídit. Jestli to tak není a přítel udělal to, co udělal už by přítelem nebyl a ty bys měla mít dávno polklý postinor.
Tak snad když nechci dítě, tak používám antikoncepci ne? A nenechávám to jenom na tom, že ho partner včas vytáhne ![]()
A jinak teď už s tím nic neudělaš. Maximálně tak potrat, když se objeví 2 čárky.
Přes mrtvoly by nešel, kdyby ses chránila i sama… já jsem se chránila do doby než já chtěla děti…
Prošla jsem si co pises jinde.. Holka, chceš dítě nebo ne? To není hráčka abys jeden měsíc jo, pak ne. A jestli ho nechces, co antikoncepce?
Dost dobře nechápu, jak na tebe ušil přítel boudu
že je šijí baby a tvrdí že neberou prášky a pak buch jsem těhotná je dost častý
a jestli jedete preřušovaně, tak těhoná být můžeš a nejen z tohoto sexu, ale i ze sexu předtím i potom
Když máš na to sexovat, chtělo by to i mozek občas použít
Jinak ano, ted ti nezbyde nic než čekat a pak se k tomu zodpovědně postavit.
Tomu nějak nerozumím..ještě v červnu jsi psala že jsi byla v 5. týdnu a na miminko jste se moc těšili…tak nevím. Fake? ![]()