Menstruace po vyndání Mireny

Anonymní
30.7.15 21:05

Menstruace po vyndání Mireny

Zdravím maminky a ženy. Před půl rokem jsem si nechala vyndat Mirenu. Ze začátku jsem měla menstruaci celkem normální, možná o jeden den delší. ALe ted poslední dva měsíce jí mám fakt dlouho. Nejdříve zhruba 3-4 dny špinění, po té asi 3 dny silné krvácení a ted už mám asi 4-5 den zase špinění. a to mě čeká opět znovu za dva týdny a něco. Je to normální? Snažíme se o mimčo a já mám už celkem strach. Může to být potrat?
NEbo je to normální takhle dlouhé krvácení? Nechci hned letět k doktrovi. Nejdřív chci znát vaše názory, zda to má někdo taky podobně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1375
30.7.15 21:17

Urcite kontaktuj doktora. muzou ti to nejak srovnat injekci nebo lekama.

Příspěvek upraven 30.07.15 v 23:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
30.7.15 21:20

Pokud už je to 6 mes od vyndání a nějak razantně jste nezhubla či se nestresujete tak bych to řešila s gynekologem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
14.9.16 09:57

Obnovuji diskuzi. Před měsícem jsem byla na vyndani Mireny, pár dní jsem lehce spinila. Před devíti dny jsem prvně začala krvácet, tak nějak normálně. Dva tampony za den. Ale od včera šílený. Vložka i s tamponem vydrží asi hodinu. Když si sednu na záchod, vyloženě to že mě leje, ruda krev, hotová jatka. Takže vlastně krvácim už devátý den, z toho druhý den tohle. Co s tím? Je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí