Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, chci se zeptat jakou používáte antikoncepci a jak jste s ní spokojené?
Prosím bay tu nebyly žádné rýpavé názory a otázky proč to potřebuju vědět, prostě se ptám…děkuji
Deti
![]()
ne, ted vazne
HA nesmim, pouzivali jsme Pharmatex a vzdy bez problemu
Žádná, po 8 letech užívání mi to stačilo. Používala jsem jednu, tu přestali vyrábět a poté už jsem nenašla žádnou vhodnou. Takže jsem se na to vyprdla a partner je jedině rád, že ten hnus do sebe neláduju pod tlakem ![]()
Před lety Femoden - pár let a ok, ale nakonec kvůli bolesti hlavy Diane 35, to jsem brala asi rok, byla jsem strašně přecitlivělá a oteklá (nohy, ruce, obličej), opravdu viditelně.
Poslední asi 3 roky Sylviane a perfektní, splaskla jsem, žádné vedlejší účinky nepociťuji.
Před tehotenstvim jsem používala Lunafem a byla jsem naprosto spokojená ![]()
@misi11 píše:
Deti![]()
ne, ted vazneHA nesmim, pouzivali jsme Pharmatex a vzdy bez problemu
Až na ty děti, to máme stejné
Zatím spolehlivé ![]()
Po dětech telisko bez hormonů plus prerusovana soulož v plodných dnech. další děti nechceme ![]()
@onajeblond dřív minisiston, jo, spokojená jsem, klukovi je 11 m. Dneska už nic, máme 100% ochranu v podobě sterilizace ![]()
Pred otehotnem jsem jich behem priblizne 12 let vystridala nekolik. Nevzpomenu si na vsechny…Pramino,…posledni Softinelle. Vicemene ok, az na bolesti hlavy, ktery skoncily po dobrani jako kdyz utne. Pak tehotenstvi, po porodu Azalia, ale s tou jsem skoncila po dvou mesicich, mela jsem krece v lytku. Ted kondom s tim, ze kdyby se stala nehoda, bude to vlastne planovane a chtene.
Já teď rok používám antikoncepci Sunya a jsem spokojená, žádné vedlejší účinky nepociťuju.
@Krasavicaa píše:
Až na ty děti, to máme stejnéZatím spolehlivé
A neni to takové upatlané?
Já jsem zkoušela ty globule a moc mě to teda nezaujalo, ale uvažuju, že vysadím HA a hledám alternativu.